Polygon|AK Konsult är en del av Polygonkoncernen med totalt ca 4 000 medarbetare fördelat på 14 länder. I Sverige är vi marknadsledande inom fukt- och vattenskador och är specialiserade på skadeutredningar, projektering och mätuppdrag för att skapa bättre inomhusmijöer. Företaget är rikstäckande och har idag ca 200 anställda utplacerade på ett 40-tal servicedepåer, som täcker landet från Malmö i söder till Kiruna och omsätter ca 250 miljoner per år.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu på uppdrag för Polygon|AK Konsult en Fuktsakkunnig. I rollen som fuktsakkunnig kommer man att arbeta med fuktutredningar, skadeutredningar och fuktsäkerhetsprojektering.

Fuktutredningar innefattar t.ex. okulära kontroller, fuktmätningar och beräkningar och vid skadeutredningar utreds orsak till brukarnas upplevda problem med inomhusmiljön. Vid en skadeutredning identifieras eventuella skador och skadeorsaker och ofta ingår även materialprovtagning med analys. Resultaten sammanställs i en rapport tillsammans med ett rekommenderat åtgärdsförslag.

Fuktsäkerhetsprojektering kan ske i både ny- och ombyggnadsprojekt och innebär att man som fuktspecialist antingen är byggherrens eller entreprenörens sakkunnige inom fuktfrågor. Det kan handla om granskning av konstruktionslösningar, materialval, fuktronder under entreprenaden etc för att minimera riskerna för framtida fuktproblem.

Arbetet innebär ungefär lika mycket tid ute i fält som tid på kontoret och skriva rapporter.

Rena fuktutredningar kan förkomma liksom rena innemiljöutredningar.

I rollen ingår också att verka för att befintliga och potentiella kundrelationer upprätthålls och att skapa förutsättningar för fortsatta konsultuppdrag.

Erfarenhet

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom fukt- och byggnadsfysik, goda kunskaper om byggprocessen, mångårig erfarenhet inom projektledning, goda kunderskper i svenska och engelska samt körkort.

Utbildning

Byggingenjör alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Ansökan

Sök via www.asearch.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

För frågor kontakta Rekryteringskonsult Johan Kjessler 0708-53 32 32.

Kontakt
Johan Kjessler

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.