Implenia Sverige AB har mer än 250 anställda och har många års erfarenhet och kompetens inom utmanande infrastrukturprojekt. Företaget tillhandahåller tjänster inom betongkonstruktioner, broar, tunnlar och bergrum, väg- och anläggningsarbeten samt grundläggning. Kontor finns i Liljeholmen i Stockholm och i centrala Göteborg. 

Implenia Sverige är en del av Implenia Group, som är den ledande leverantören av byggtjänster i Schweiz. Koncernen har också en stark ställning på den tyska, österrikiska och norska infrastrukturmarknaden. Implenia grundades 2006 men har över 150 år av erfarenhet inom branschen. Med sin integrerade affärsmodell och specialister inom alla kompetensområden kan koncernen hantera ett byggprojekt genom hela livscykeln och leverera ett ekonomiskt, och kundcentrerat arbete. Företaget fokuserar på en hållbar balans mellan ekonomisk framgång, socialt ansvar och miljöansvar. 

Om tjänsten

Implenia har en stark ställning på den svenska infrastrukturmarknaden och fortsätter att växa. Nu förstärker Implenia sitt Stockholmskontor med en produktionschef för region öst.

I rollen som produktionschef hos Implenia har du en viktig roll inom entreprenadverksamheten i Stockholm med omnejd. Produktionschefen har huvudansvaret för projektets produktion. Du ansvarar för såväl planering som genomförandet av projektet och leder verksamheten på plats. Du motiverar medarbetarna, styr projektet mot uppsatta mål och säkerställer att säkerhet och arbetsmiljö efterlevs.I rollen som produktionschef har du stor rörlighet med möjlighet att påverka och få genomslag på idéer. Du behöver vara intresserad av att styra och skapa processer men du är även prestigelös och kan involvera dig i många olika arbetsuppgifter.

Dina ansvarsområden består bland annat av:

  •  I samråd med Projektchef ansvara för produktionsplanering och genomförande av projektet i överensstämmelse med gällande krav på budget och uppsatta mål
  •  Operativ resursplaneringen och ledning av produktionspersonal
  •  Efterleva verksamhetens vision, värderingar och etiska riktlinjer
  •  Delta i anbudsarbetet
  •  Leda, motivera och utveckla projektorganisationen

Erfarenhet

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet från roller som Produktionschef, Blockchef eller Platschef i större framgångsrika projekt inom anläggning och infrastruktur t.ex bro-, väg-, och betongprojekt. Du kan även ha varit arbetsledare med mycket ansvar i liknande projekt.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, drivande och proaktiv. Du är ödmjuk med en förmåga att inspirera och leda andra. Du har ett gott affärssinne och trivs i en dynamisk miljö med möjlighet att påverka.

Möjligheter

Implenia har god tillväxt och har tagit sig an många aktuella projekt gällande Sveriges infrastruktur. Som produktionschef finns det goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget. Om du tilltalas av ett bolag med en platt organisation och snabba beslutsvägar så kan detta vara arbetsplatsen för dig.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Ellinor Dam på A-Search, 0708-468856 alternativt ellinor.dam@asearch.se. Välkommen att skicka in din ansökan.

Kontakt
Ellinor Dam

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.