Din roll 

Som fastighetsförvaltare är du avtalsansvarig för ett antal bostadsrättsföreningar. Tjänsten innebär att du ansvarar för kundkontakten, den tekniska förvaltningen och fastighetsutveckling för dina föreningar. Du har en tät kontakt med fastighetsskötare som arbetar i fastigheterna samt har beställaransvar av leverantörer och entreprenörer. 

I rollen som fastighetsförvaltare arbetar du aktivt med att öka fastighetens värde och strävar efter nöjda kunder. Du förutsätts bedriva ditt arbete proaktivt och med entusiasm. Vidare deltar du i bolagets verksamhetsutveckling och i kvalitetsarbetet genom dina förbättringsförslag. 

Du kommer att utgå från SBCs huvudkontor i Stockholm med ca 100 medarbetare och tillhöra gruppen med 15 fastighetsförvaltare. 

 
Vem är du 

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst tre års erfarenhet som fastighetsförvaltare och gärna har utbildning inom fastighetsförvaltning. Vidare krav är att du har B-körkort samt är flytande i svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har Bas U/P. 

Som person ser vi att du är strukturerad och har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samtidigt som du sätter upp och håller dina tidsramar. I den här rollen är det viktigt att du är initiativtagande, trivs med att sätta igång aktiviteter och uppnå gott resultat för att leverera lösningar. Då du kommer ha mycket kontakt både internt och externt är det viktigt att du är kommunikativ, van vid många kontaktytor och är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. 

 
Din ansökan 

I denna rekrytering samarbetar SBC med A-Search. Vi tillämpar ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Helen Hafström, rekryteringskonsult, 0730-350 221, helen.hafstrom@asearch.se eller Agnes Bernström, researcher, 070 839 97 25, agnes.bernstrom@asearch.se

Välkommen med din ansökan! 

 

Kontakt
Helen Hafström

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.