Informatör Husbyggnad & förvaltning

Svensk Byggtjänst ägs av landets ledande branschorganisationer inom samhällsbyggnad och har sedan 1934 samlat in, strukturerat och sålt den kunskap som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar. Svensk Byggtjänst utvecklar kontinuerligt verktyg och mötesplatser som syftar till att skapa effektivitet och lönsamhet runtom i Byggsverige. Vi omsätter drygt 200 MSEK och är ca. 95 anställda. Nu söker Svensk Byggtjänst en informatör inom fackområde Husbyggnad och Förvaltning, med placering i Örebro, Linköping eller Norrköping.

Arbetsbeskrivning

Som informatör på Svensk Byggtjänst erbjuds du en stimulerande tjänst, i en spännande kunskapsintensiv miljö. Du får kontinuerligt två veckors kompetensutveckling per kvartal och ligger alltid i framkant av kunskapsflödet och om vad som händer inom branschen och i synnerhet ditt specialistområde.

I rollen som informatör bygger du tillsammans med dina kollegor, i team, kunskap inom ert fackområde. Du tilldelas ett antal kunder som du ansvarar för och regelbundet besöker för att informera om viktiga regeländringar och vad som är på gång inom branschen samt ditt fackområde - Husbyggnad och förvaltning.

Du hjälper dina kunder att förstå konsekvenserna av nya lagar, förordningar, regler och ny teknik. Du kommer även att vara delaktig i att producera nytt utbildningsmaterial och utbilda dina kollegor inför kommande kvartals utbildningsvecka.

Utbildning och Arbetslivserfarenhet

Du har akademisk utbildning och för att lyckas i rollen som Informatör krävs att du har flerårig erfarenhet inom branschen. Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du driven, proaktiv och tar initiativ. Du är strukturerad, noggrann och nyfiken. Vi söker dig som har förmåga att analysera material, sammanställa det och förmedla detta vidare på ett informativt sätt. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa relationer. Du är trygg med att arbeta självständigt, samtidigt har du en väl utvecklad social förmåga och gärna samverkar med andra.

I denna rekrytering samarbetar Svensk Byggtjänst med A-Search. För frågor kontakta Aron Jegers, 0709 12 25 12.

Kontakt
Aron Jegers

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.