Butiksgruppen erbjuder totalentreprenad eller utförandeentreprenad för stora byggprojekt eller mindre ombyggnationer i kommersiella lokaler, butikskedjor eller enskilda handlare runt om i Sverige. Men även andra kommersiella miljöer såsom hotell, restauranger och caféer. Företaget erbjuder ett totalkoncept med en enda kontakt för alla delar i projektet. Butiksgruppen leder projektet genom hela processen med rätt projektorganisation och samordning av arkitekter, designers, I sina projekt har Butiksgruppen samarbetsavtal med kvalificerade underleverantörer inom bygg och installation lokalt på de platser där de arbetar. Allt ifrån specialsnickerier, montage, plåtslagare och VVS till skyltmaterial och belysning.

Projektledare

På uppdrag av Butiksgruppen söker A-Search nu en projektledare för att stärka upp befintlig organisation. I rollen har du stor närvaro ute i projekten. Är du en engagerad person som värdesätter en arbetsplats med trivsel och korta beslutsvägar? Har du några års erfarenhet i från produktionsledet inom bygg som tex entreprenadingenjör, arbetsledare eller platschef och är redo för en ny utmaning där du får växa in i rollen som projektledare? Då kan tjänsten som projektledare hos Butiksgruppen vara rätt för dig.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Projektledare hos Butiksgruppen har du ett helhetsansvar för att driva projekt från planering till överlämnande i dialog med ditt team. I rollen ingår ett delvis budget- och resultatansvar där du säkerställer att mål uppnås enligt förväntning. I rollen ingår även att etablera och utveckla affärsrelationer med företagets kunder och underentreprenörer. Affärsmässigheten är oerhört viktig och du kommer ha en stor närvaro ute i projekten periodvis beroende på var i processen man befinner sig.

I din roll har du stor frihet att själv planera och disponera din tid och du förlägger tid ute i projekten varvat med tid inne på kontoret. Resor förekommer i tjänsten. Övernattningar kan förekomma.

Arbetsuppgifterna innefattar:

 • Projekteringsarbete med entreprenörer och konstruktörer där du leder arbetet till färdiga handlingar.
 • Delaktighet tillsammans med övrigt team i upphandlingar och avtal med underentreprenörer och kunder.
 • Ansvara för budget och huvudtidplan i projekt i samråd med övriga projektledare.
 • Ansvarig för projektgruppen i respektive projekt, se till att alla jobbar mot samma mål och driva projektet framåt i genomförandefasen.
 • Hålla byggmöten under projektets gång.
 • Granskning av bygghandlingar, såsom rumsbeskrivningar, teknisk beskrivning m.m.
 • Ekonomiska rapporter och avstämningar externt och internt.
 • Attestering av leverantörsfakturor och timmar i projekt.
 • BAS-P / BAS-U.
 • I samråd med beställare se möjligheter, utforma idéer och verkställa.

Tjänsten utgår från kontoret i Halmstad.

Utbildning och Erfarenhet

Vi tror att du har byggteknisk utbildning från högskola, gärna med en bakgrund som t.ex. entreprenadingenjör, arbetsledare, platschef inom byggsektorn. Du hanterar Officepaketet, särskilt Excel. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi ser gärna att du har med dig följande:

 • Erfarenhet om handelslokaler.
 • Fastighetsfrågor
 • Upphandlingar
 • Entreprenadjuridik
 • Auto-Cad 2D

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker en engagerad person med en positiv och prestigelös inställning. För att vara framgångsrik i rollen är du affärsmässig, resultatinriktad och driver arbetet framåt. Du är strukturerad och noggrann där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Vidare är du en ansvarsfull ledare med ett coachande förhållningssätt samt har en god förmåga att kommunicera såväl internt som externt.

Vi erbjuder

Hos Butiksgruppen erbjuds du ett utvecklande och stimulerande arbete med ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens behov. Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med blandade erfarenheter och kompetenser. Man förbättrar, tänker nytt och stort – skapar och utvecklar samt hittar kreativa lösningar som gynnar alla. Hos Butiksgruppen finns är det korta beslutsvägar med en stor möjlighet att vara delaktig samt att påverka och växa i organisationen.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Ellinor Dam på A-Search, ellinor.dam@asearch.se. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag.

Kontakt
Ellinor Dam

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.