RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passage- och säkerhetssystem. Deras erbjudande karaktäriseras av god kvalitet, hög tillgänglighet och innovation. Genom närhet till sina kunder skapar de en trygg, säker och smidig vardag – vare sig man har behov av ett kodlås vid en enda dörr eller ett stort integrerat system för styrning av passage och inbrottslarm i flera fastigheter spridda över landet.

RCO grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. Idag finns RCO representerat i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm. Sammanlagt har RCO ca 87 anställda fördelade på Sverige, Finland och Norge där merparten arbetar i Sverige, ca 65 anställda. RCO omsätter ca 250 mkr och har de senaste åren uppvisat en väldigt positiv tillväxt. RCO Security ägs till 100 procent av Novax, som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB.

RCO Security söker en CTO, som kommer att driva utvecklingen av framtidens passage- och säkerhetssystem.

I rollen som CTO på RCO är du med och dikterar lösningarna för framtidens passage- och säkerhetssystem. Du arbetar med ett stort team på 25 personer för att utveckla och underhålla en innovativ produktportfölj. Som CTO ingår man i ledningsgruppen och förväntas vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av bolaget. Ditt arbete karaktäriseras av nära relationer till beställare (marknad, kund) och god förståelse för kundens behov samt att på ett effektivt sätt driva och följa upp projekt.

Du ansvarar ytterst för projektstyrning inom utvecklingsavdelningen. Produkterna utvecklas i huvudsak i en agil miljö tillsammans med ett motiverat utvecklingsteam bestående av projektledare, programvaruutvecklare front- & back-end, konstruktörer och designers. Du brinner för att utveckla, förändra och förbättra befintliga och nya produkter. Du medverkar till att skapa en effektiv utvecklingsprocess i världsklass.

Ytterligare ansvarsområden och arbetsuppgifter:

-     Säkerställa att RCO utvecklar produkter och tjänster med avstamp i konkreta kundbehov och med hög innovationskraft och kvalitet

-     Följa och utvärdera tekniska, sociala och vetenskapliga trender som kan påverka företagets affärsmål

-     Personalansvar – rekrytering, planering och utveckling av personalen

-     Projektstyrning – effektivisera utvecklingsarbetet med en tydlig process/rutin för överlämning och lansering

-     Gemensamt ansvar med utvecklingsråd att prioritera utvecklingsprojekt

-     Fullt budgetansvar för avdelning och projekt

-     Upprätthåll kompetens och information runt tekniska standarder, regler och lagar

Erfarenhet

Du har mångårig erfarenhet som ledare med personalsvar och bred erfarenhet från att leda utvecklingsprojekt. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning alternativt erhållit motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet.

Personligt

För att trivas hos oss har du ett affärsmässigt förhållningssätt och gillar arbete i högt tempo med stor påverkan. Du är van att samarbeta, har en god förmåga att leda, inspirera och motivera ditt team för att nå uppsatta mål.

Ansökan

Sök via www.asearch.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

För frågor kontakta Rekryteringskonsult Johan Kjessler 0708-53 32 32 eller Researcher Alexandra Fristedt , 0734-41 17 77.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt
Johan Kjessler

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.