Du har huvudansvar för alla inköp i projektet och ansvarar för kundkontakter samt kontakt med underleverantörer. Gällande planering, produktionsstyrning och ekonomi i projektet har du understöd av Platschefen. Du har personalansvar för Platschefer, Arbetsledare samt traineer i dina projekt och säkerställer att utvecklingssamtal sker med underställd personal samt yrkesarbetare i projektet. I rollen som Projektchef rapporterar du till Arbetschefen och kommer även ha ett tätt samarbete med Entreprenadingenjör och Platschef.

Arbetsuppgifter

  • Säkerställa att projektering och produktion bedrivs med rätt förutsättningar och tillräckliga resurser för att uppnå uppsatta mål.
  • Upprätta budget och genomföra prognosarbete, ta fram projektmål, tidplan och handlingsplan samt följa upp dessa.
  • Månadsvis rapportering till Arbetschef avseende projektets utförande omfattande tid, ekonomi, bemanning och arbetsmiljö.
  • Säkerställa att projektet har rätt resurser och kompetens för att lösa de mål som satts upp och tillförsäkra en långsiktig lönsamhet.

Utbildning

En kunskapsnivå motsvarande ingenjörsutbildning, alternativt förvärv av motsvarade kunskaper genom flerårig branschyrkeserfarenhet.

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Projektchef, alternativt dig som är en erfaren och driven Platschef och vill utvecklas vidare. Vi ser med fördel en kandidat som är sprungen ur produktionen och har god praktisk erfarenhet från byggbranschen.

Du har god datorvana och goda kunskaper inom entreprenadjuridik och tidplaneringsverktyg. Arbetsuppgifterna kräver en kunskapsnivå motsvarande ingenjörsutbildning.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som projektchef är det viktigt att du trivs i mötet med andra människor samt att du har förmågan att skapa långsiktiga relationer – både inom och utanför organisationen.

Som person är du lugn och metodisk och besitter förmågan att se helheten i din verksamhet då du ansvarar för många olika områden i projekten.

Du har tidigare erfarenhet av rollen som ledare samt ett genuint intresse för att motivera och utveckla medarbetare genom att involvera dem i projektet.

Du står bakom Veidekkes värderingar och har förmåga att driva dessa frågor tillsammans med dina kollegor.

Möjligheter

Hos Veidekke erbjuds du ett utvecklande och stimulerande arbete i en verksamhet med väldigt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens behov.

Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med blandade erfarenheter och kompetenser. Veidekke jobbar efter värderingarna profesjonell, redelig, entusiastisk och grensesprengende. Med dessa värdeord som grund skapar man ett värdeskapande samspel. Man förbättrar, tänker nytt och stort – skapar och utvecklar. Hittar kreativa lösningar som gynnar alla. Bygger ett nyttigt och eftersträvansvärt samhälle, tillsammans.

Veidekke

1936 startade Veidekke sin verksamhet initialt med vägbeläggning i Norge och har sedan dess byggt samhälle och infrastruktur i Sverige, Norge och Danmark. Idag är de Skandinaviens fjärde största bygg- anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag. Bolaget har 7000 anställda och omsätter 25 miljarder. Deras bostadsverksamhet utvecklar energi- och klimatsmarta små- och flerbostadshus i alla upplåtelseformer. De skapar allt från yteffektiva bostäder till exklusiva livsstilsboenden. Verk¬samheten omfattar hela processen - från idé och förvärv till projektutveckling och försäljning.

Veidekke har tre övergripande affärsområden inom Anläggning, Bygg respektive Bostad.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Herrlander på 0723-959106 eller johanna.herrlander@asearch.se 
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Johanna Herrlander

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.