BBH Arkitektur & Teknik är sedan 1940-talet ett av Sveriges mest erfarna och meriterade arkitektkontor för planering och genomförande av serviceanläggningar för fordon inom kollektivtrafiken med sakkunskap om depåverksamheter. BBH Arkitektur & Teknik är omkring 25 medarbetare, jämt fördelade på arkitekter, ingenjörer och specialister. Genom optimal förening av arkitektur, teknik och ekonomi har de sedan lång tid medverkat i många framgångsrika projekt.

BBH Arkitektur & Teknik söker nu en Handläggande arkitekt som vill fortsätta resan att bygga upp BBH genom att agera som både Teamledare och Affärsutvecklare.

Din Roll

I rollen som handläggande arkitekt har man ansvar för både stora som små projekt och hantera många kundrelationer. Tjänsten innebär att ha ett eller flera projekt på gång parallellt samt leda och motivera projektgruppen i det dagliga arbetet, som kan variera i antal beroende uppdragets storlek och komplexitet. Man driver mindre projekt självständigt och ofta i tidigt skede.

Som handläggande arkitekt jobbar man i projektens alla delar och skeden. Tex planering, offertarbete, ritningshantering och alla för projekten väsentliga delar för att säkerställa arkitektonisk kvalitet i resultat och utförande.

Man är med i tidiga skeden samt projektering och deltar i hela processen från första skiss fram till färdigt bygge, ofta i tätt samarbete med våra specialister. Helhetsansvar för uppdragen innebär även att säkra att tid, kostnad och kvalitet hänger ihop för att leverera projekt med god arkitektur.

Som teamledare ingår man i ledningsgruppen och förväntas vara delaktig i att dels driva företagets strategiska arbete men också att vara ansvarig för företagets marknadsarbete. Här gäller det att engagera medarbetare och kollegor.

I egenskap av affärsutvecklare ansvarar man för att nya affärer och uppdrag kommer in.

Andra arbetsuppgifter:

-        Affärsutveckling, försäljnings- och anbudsarbete

-        Att arbeta med, leda och ansvara för, projekt från start till mål

-        Arbeta med tidiga skeden, projektering och uppföljning i projekten

-        Bereda, planera och övervaka arbetet genom projektens alla skeden

-        Delaktig i ansvar för att tid, kostnad och kvalitet hänger ihop

-        Föra över egen kunskap och erfarenhet till övriga medarbetare

-        Beställarkontakter

-        Utveckla kundrelationer

-        Som teamledare stötta, granska och driva de andra handläggarnas arbete

Arbetslivserfarenhet

Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet i rollen som handläggare arkitekt, företrädesvis med erfarenhet från offentliga byggnader och gärna inom kommunikation eller liknande. Ledarskapserfarenhet i projekt ser vi som nödvändigt för att lyckas i denna roll.

Personligt

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en social och utåtriktad ledare där driv och engagemang och uthållighet är några av dina starka sidor. Du är en ekonomiskt intresserad person som drivs av att på ett ansvarsfullt sätt sträva mot att hålla hög kvalitet. Vidare är du lyhörd, generös och nyfiken i ditt ledarskap mot de andra i ditt team.


Ansökan

Sök via www.asearch.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

För frågor kontakta Rekryteringskonsult Johan Kjessler 0708-53 32 32 eller Researcher Jenny Hanell, 0704-54 28 62.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt
Johan Kjessler

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.