Implenia Sverige AB har mer än 250 anställda och har många års erfarenhet och kompetens inom utmanande infrastrukturprojekt. Företaget tillhandahåller tjänster inom betongkonstruktioner, broar, tunnlar och bergrum, väg- och anläggningsarbeten samt grundläggning. Kontor finns i Liljeholmen i Stockholm och i centrala Göteborg. 

Implenia Sverige är en del av Implenia Group, som är den ledande leverantören av byggtjänster i Schweiz. Koncernen har också en stark ställning på den tyska, österrikiska och norska infrastrukturmarknaden. Implenia grundades 2006 men har över 150 år av erfarenhet inom branschen. Med sin integrerade affärsmodell och specialister inom alla kompetensområden kan koncernen hantera ett byggprojekt genom hela livscykeln och leverera ett ekonomiskt, och kundcentrerat arbete. Företaget fokuserar på en hållbar balans mellan ekonomisk framgång, socialt ansvar och miljöansvar. 

Implenia Group har sitt huvudkontor i Dietlikon nära Zürich och har 10 000 anställda i Europa. 2017 var omsättningen cirka 3,9 miljarder schweiziska francs (34 miljarder svenska kronor). Bolaget är börsnoterat i Zürich. 

För mer information se www.implenia.se. Följ gärna Implenia Sverige på LinkedIn och Facebook.

Rollen som Projektchef hos Implenia

Som Projektchef hos Implenia har du en viktig roll inom vår entreprenadverksamhet i Stockholm med omnejd. Projektchefen arbetar aktivt i kundleden för att skapa de förutsättningar som krävs för säkra att Implenia är den självklara samarbetspartnern i framtida projekt och avtal.

Du har det operativa ansvaret för projekten vilket innebär ansvar över kunduppföljning, ekonomi, framdrift, genomförande, kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:

  • Ansvara för övergripande planering och genomförande av projektet i överensstämmelse med gällande krav, budget och uppsatta mål
  • Efterleva verksamhetens vision, värderingar och etiska riktlinjer
  • Ansvara för projektet gentemot beställaren
  • I samråd med Arbetschef ansvara för resursplanering och ledning av personalen i projektet
  • Övergripande arbetsmiljöansvar
  • Riskidentifiering och riskhantering
  • Övergripande ansvar för uppföljning av underentreprenörer, kontraktering, utförande och kontrakt
  • Leda, motivera och utveckla projektorganisationen

Vi ser att du har en Civilingenjör/högskoleingenjör eller motsvarande examen. Du har lång erfarenhet från arbete som Produktionschef och/eller Projektchef i framgångsrika projekt inom anläggning och infrastruktur.

Som person är du strukturerad, drivande och proaktiv. Du är ödmjuk, har förmågan att inspirera och leda andra, är handlingskraftig och har ett flerdimensionellt affärstänk. Du är prestigelös, skapar långsiktiga relationer och trivs i en dynamisk arbetsmiljö.

Implenia erbjuder

Som Projektchef hos Implenia kan du förvänta dig ett varierande arbete. Då Implenia har god tillväxt och tagit sig an många aktuella projekt gällande Sveriges infrastruktur har vi behov av att utöka vårat nuvarande team. Det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som internationellt för den som är intresserad.

I denna rekrytering samarbetar Implenia med A-Search AB. Önskas ytterligare information om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Aron Jegers på telefon 0709-12 25 12. Sänd din ansökan snarast då vi intervjuar löpande och önskar tillsätta tjänsten snarast.

Kontakt
Aron Jegers

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.