Installationsledare till Secor AB

Vill du vara med och bygga vidare på en verksamhet hos ett marknadsledande och expansivt varumärke? Secor AB söker en driven och engagerad installa...

Stockholm, 2021-03-01


Kontorschef till Palm & Partners Bemanning AB i Malmö

Är du intresserad av att arbeta som kontorschef i en dynamisk miljö? Drivs du av ledarskapsfrågor, eget ansvar och att skapa långsiktiga affärsmässiga relationer? Då är detta rätt tjänst för dig!

Malmö, 2021-02-28


Projektledare Fastighetsutveckling till SVQ

Motiveras du av att driva projekt där fokus ligger på kvalitet och långsiktiga affärsrelationer? I rollen som projektledare på SVQ blir du en del av ett härligt team där du får möjligheten att utveckla det du är bra på.

Stockholm, 2021-02-25


Junior Plant Controller till ISOVER

Lockas du av att arbeta i ett internationellt bolag som är ledande inom sitt produktområde? I rollen som Junior Plant Controller inom Isover erbjuds du en spännande tjänst med syftet att kostnadseffektivisera och förbättra produktionen.

Helsingborg, 2021-02-25


Miljöbyggsamordnare

I rollen som Miljöbyggsamordnare fungerar du som är projektledarens stöd i frågor som gäller certifieringen genom hela processen. Du upprättar de simuleringar/beräkningar som krävs, deltar på möten och sammanställer ansökan både för preliminärt certifikat och för verifiering.

Malmö, 2021-02-22


Kommersiell Förvaltare

Catella Property Asset Management erbjuder den svenska marknaden en rad tjänster inom asset management. Vi söker nu en kommersiell förvaltare med några års erfarenhet och intresse av att utvecklas och bredda sin kompetensbas.

Stockholm, 2021-02-22


Informatör VVS

Som informatör på Svensk Byggtjänst erbjuds du en stimulerande tjänst, i en spännande och kunskapsintensiv miljö.

Stockholm, 2021-02-22


HR-partner

Då tidigare HR-partners går vidare i karriären söker vi nu en ny stjärna som kan fortsätta att förvalta och utveckla HR-rollen hos Hako. Tjänsten är på deltid, uppskattningsvis ca 75%, med placering på Hakos huvudkontor i Halmstad. Det kan även vara aktuellt att ta in en Interimkonsult för uppdraget - förtydliga gärna i din ansökan om detta är av intresse för dig.

Halmstad, 2021-02-12


Informatör Husbyggnad och Förvaltning

Som informatör på Svensk Byggtjänst erbjuds du en stimulerande tjänst, i en spännande kunskapsintensiv miljö.

Stockholm, 2021-02-02


Produktionschef till Nitator Oskarström

Vill du vara med på en förändringsresa och är en person som stimuleras av att leda och utveckla människor ? Sök tjänsten som Produktionschef på Nitator Oskarström.

Halmstad, 2021-01-19


Teknisk Fastighetsutvecklare till Alecta Fastigheter Stockholm

Vill du växa med Alecta Fastigheter? Titta då närmare på tjänsten som Teknisk Fastighetsutvecklare i Stockholm.

Stockholm, 2021-01-18


Kund- och fastighetschef till Alecta Fastigheter Stockholm

Vill du växa med Alecta Fastigheter? Titta då närmare på tjänsten som Kund- och fastighetschef i Stockholm

Stockholm, 2021-01-18


Affärsenhetschef Forsen

Forsen är specialister på projekt-, projekterings- och byggledning inom framför allt hus, anläggning och bostad och arbetar med flera olika genomf...

Malmö, 2021-01-11


Lead Buyer Logistics

Vill du arbeta som Lead Buyer/ Strategisk inköpare för logistik - en av HeidelbergCements nyckelkategorier i Nordeuropa?

Stockholm, 2020-12-22


Produktionsplanerare/Kalkyl

Sweco är ett internationellt teknikkonsultföretag. Företagets ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen...

Stockholm, 2020-12-17


Key Account Manager till Technima Nordic AB

Technima är en företagsgrupp med flera enheter i Europa. Bolaget har under årens lopp blivit en ledande aktör på den europeiska marknaden för m...

Göteborg, 2020-12-09


IT Operations Manager

IT Operations Manager till ett spännande bolag!

2020-11-09


Projektledare/redaktör AMA Anläggning

Vill du bidra till utvecklingen inom samhällsbyggnadssektorn och få möjligheten att lära dig av de bästa i anläggningsbranschen? Då kan denna tjänst vara något för dig!

2020-11-09


Fuktsakkunnig Konsult

Polygon|AK Konsult är en del av Polygonkoncernen med totalt ca 4 000 medarbetare fördelat på 14 länder. I Sverige är vi marknadsledande inom fukt...

Stockholm, 2020-09-21


Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.