Säljare Norrort

Vesivek koncernen är nordens största takrenoveringsföretag och renoverar över 5 000 villatak per år. Sedan starten för 25 år sedan har företag...

Stockholm, 2019-04-16


Fuktsakkunnig

Polygon|AK Konsult är en del av Polygonkoncernen med totalt ca 4 000 medarbetare fördelat på 14 länder. I Sverige är vi marknadsledande inom fukt...

Stockholm, 2019-04-16


Senior projektledare till Butiksgruppen

Butiksgruppen erbjuder totalentreprenad eller utförandeentreprenad för stora byggprojekt eller mindre ombyggnationer i kommersiella lokaler, butiksk...

Halmstad, 2019-04-08


Projektledare för byggnationen av E.ONs nya HK

Som projektledare blir din uppgift att säkerställa ett framgångsrikt projektgenomförande i hela värdekedjan. Du har ett helhetsansvar för nöjd kund, tid, kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö i projektet. Du driver med byggherrens perspektiv allt från tidiga skeden, planering, projektering, uppstart, budget/kalkyl, upphandling och genomförande – från projektstart hela vägen fram till inflyttning och överlämning till förvaltningen.

Malmö, 2019-04-02


Platschef

I rollen som Platschef hos Veidekke kommer du tillsammans med projektchef ha övergripande ansvar för planering, produktionsstyrning och ekonomi i ett projekt – huvudsakligen kommersiella projekt. Du utvecklar och leder teamet på arbetsplatsen och tar helhetsansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Du kommer att upprätta och följa upp produktionstidplan och rullande tidplaner. Du kommer även ha ansvar för kvalitet och arbetsmiljö för projektet, samt ansvar för samordning av personalen. Det är du som har den dagliga kontakten med kund för att säkerställa att projektet levereras inom utsatt tid.

Lund, 2019-04-01


Installationsansvarig

Som Installationsansvarig hos Veidekke kommer du att samordna, leda och ansvara för flera installationsprojekt. I det dagliga arbetet medverkar du från projektering till färdigt projekt avseende installationer under programskedet för Veidekkes kommersiella projekt.

Lund, 2019-04-01


CFO

Till Combined Excellence rekryterar vi nu en CFO med placering på företagets kontor i Stockholm. CFO medverkar i företagets ledningsgrupp och arbetar nära VD.

Stockholm, 2019-04-01


Fastighetsförvaltare

Är du en kommunikativ person som vill göra skillnad för kunden genom beslutsunderlag och vägledning? Har du erfarenhet från förvaltning och trivs i en resultatorienterad roll? SBC söker just nu fastighetsförvaltare till sitt kontor vid Medborgarplatsen i Stockholm.

Stockholm, 2019-03-25


Projektchef

Implenia har en stark ställning på den svenska infrastrukturmarknaden och fortsätter att växa. Nu förstärker Implenia sitt Stockholmskontor med en Projektchef.

Stockholm, 2019-03-21


Projekt- och Redovisningscontroller

Som Projekt- och Redovisningscontroller kommer du att arbeta brett inom ekonomi med projektrapportering‚ statistik‚ budget‚ prognosarbete, koncernbokslut etc. Du är länken mellan ekonomiavdelningen och driften och kommer alltså att stötta organisationen i deras arbete att förbättra resultat‚ analysera siffror samt komma med förslag till förbättring och utveckling.

Trelleborg, 2019-03-20


Projektledare Byggprojekt

Tjänsten som projektledare är ny och du kommer att vara en av nyckelpersonerna för att Bilia ska kunna möta de krav som ställs på ändamålsenliga fastigheter i ett växande bolag. Som projektledare kompletterar och avlastar du fastighetschefen och inhyrda konsulter som idag står för ledning av Bilia-koncernens byggprojekt, både i egenägda fastigheter och där man hyr in sig hos andra fastighetsägare.

Stockholm, 2019-03-05


CTO

RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passage- och säkerhetssystem. Deras erbjudande karaktäriseras av god ...

Stockholm, 2019-02-27


Teamledare & Handläggande Arkitekt & Affärsutvecklare

BBH Arkitektur & Teknik är sedan 1940-talet ett av Sveriges mest erfarna och meriterade arkitektkontor för planering och genomförande av serviceanl...

Stockholm, 2019-02-14


Projektledare

HMB Construction AB är en traditionell byggentreprenör med rötterna i Dalarna, som arbetar med nyproduktion av bostäder. Grundtanken hos HMB är a...

Stockholm, 2019-01-23


Biträdande Projektledare

HMB Construction AB är en traditionell byggentreprenör med rötterna i Dalarna, som arbetar med nyproduktion av bostäder. Grundtanken hos HMB är a...

Stockholm, 2019-01-23


Förvaltare/Asset Manager till Catella Property Asset Management AB

Catella Property Asset Management, lanserade sin svenska verksamhet i samband med bildandet av Tre Kronor www.3krproperty.se. Catella Property Asset Management ansvarar för förvaltningen av Tre Kronors fastigheter. Catella Property Asset Management är en del av Catella inom affärsområdet Property Investment Management och finns idag i 11 länder i Europa. I den svenska verksamheten finns idag fem medarbetare.

Stockholm, 2019-01-07


Kalkylchef inom mark och anläggning

ArbetsbeskrivningOm företaget
Företagets verksamhet startades 1994 med att grundaren köpte en mindre asfalteringsverksamhet och anställde fyra...

2018-08-28


Kalkylingenjör inom väg och anläggning

JOBBESKRIVNINGKort om företaget
Företaget bildades 2009 och är ett helägt bolag av svenska staten med säte i Solna. Företagets kärnverksamhe...

Luleå, 2018-08-27


Teknikområdesansvarig AMA Hus

På Svensk Byggtjänst får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Rollen som specialist inom husbyggnadsområdet hos AMA innebär ett både fritt och utvecklande arbete. Du arbetar tillsammans med totalt 14 kompetenta kollegor, utspridda över hela Sverige, i AMA-redaktionen.

Stockholm, 2018-08-08


Teknikområdesansvarig AMA Anläggning

På Svensk Byggtjänst får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Rollen som Specialist inom mark- och anläggningsområdet hos AMA innebär ett både fritt och utvecklande arbete där du arbetar tillsammans med totalt 14 kompetenta kollegor, utspridda över hela Sverige, i AMA-redaktionen.

Stockholm, 2018-08-03


Kalkylingenjör inom väg och anläggning

ArbetsbeskrivningOm företaget:
Bolaget är ett av Sveriges 10 största mark- och anläggningsföretag och finns med kontor i Uppsala och Enköping...

2018-04-24


Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.