Norconsult är en av Nordens ledande rådgivare inom samhällsplanering. Företaget ägs av medarbetarna och med ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad utvecklar man hållbara lösningar för sina kunder. Norconsult är det störta teknikkonsultföretaget i Norge och grundades för drygt 90 år sedan. De senaste 50 åren har man arbetat internationellt i mer än 150 länder. Idag är man totalt ca 3 000 medarbetare.  

Norconsult finns i Sverige sedan 2007 och idag arbetar 550 medarbetare på de svenska kontoren. Huvudkontoret finns i Göteborg och totalt i landet finns medarbetarna utspridda på ca 20 orter.  

 

VA-utredare 

Du ansvarar för genomförandet av större utredningar inom VA tex dagvattenparker där flera tekniker är involverade, modelleringsuppdrag eller större dagvattenutredningar.  Du ingår i ett team på 10 personer i Stockholm som arbetar med VA-teknik. Flertalet av medarbetarna arbetar med utredning eller både utredning och projektering.

Vi formar gärna tjänsten utifrån dina erfarenheter och utvecklingsdrömmar, med förutsättning att det bidrar till Norconsult och teamets utveckling. Att fördjupa samarbetet med Norge, och andra länder är också en tänkbar utveckling som kanske intresserar dig. 

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom VA som vill vara med och spetsa vårt utredningsteam i Stockholm

Det är meriterande om du har några av följande erfarenheter: 

Hydrauliskmodellering, VA-planer, Projektering, Dagvattenparker, Våtmarker, VA-process, Konsultverksamhet, Kommunal verksamhet 

Du har högskoleutbildning – inom VA-teknik eller samhällsbyggnad 

Du har god kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta strukturerat och effektivt mot deadlines. Du har lätt för att arbeta självständigt och du är även en god lagspelare. Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. 

Ansökan

Sök tjänsten via www.asearch.se. För frågor kontakta rekryteringskonsult Helen Hafström, 0730350221. Välkommen med din ansökan!

Kontakt
Helen Hafström

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.