På Empower lägger vi grunden till ett smartare och mer hållbart samhälle. Vi är ett serviceföretag som bygger och underhåller el- och telekomnät, underhåller fabriker och kraftverk samt levererar informationshanteringssystem och tjänster till energibranschen. Genom våra tjänster ökar vi våra kunders konkurrenskraft och driver utvecklingen framåt på ett smart, effektivt och lösningsorienterat sätt. Vi arbetar ständigt med att ta fram nya innovativa lösningar och strävar efter att ligga i framkant av utvecklingen. 

Kunderna inom Power Network Division bygger och underhåller distributionsnät, regionnät samt vindkraftsparker. Vi hjälper dem att se till att hushåll och företag i Sverige, Finland och Baltikum får oavbruten tillgång till el. Genom vår flexibla och kundanpassade projektorganisation kan vi ta oss an de mest utmanande utvecklingsprojekt och vi kan hjälpa till med alla steg i energisektorns livscykel. 

Enbart i Sverige kommer det att investeras cirka 60 miljarder kronor de närmaste åren i uppgradering och utbyggnad av elnät. Och bland våra kunder finns just aktörer som bygger och underhåller distributionsnät, regionnät och vindkraftparker. Det inkluderar energiföretag och andra investerare samt komponenttillverkare.

Tjänstebeskrivning

A-Search söker nu en Site Manager för vindkraftsprojekt inom Empower, Power Network Division. Bolaget har flera pågående projekt igång i norra Sverige och framtida projekt upphandlas kontinuerligt. Som Site Manager är du ytterst ansvarig på arbetsplatsen. Du ansvarar för miljöarbetet, arbetsmiljön och säkerheten inom arbetsplatsen. I övrigt är du med i upphandling av underkonsulter och underentreprenörer. Du är kvalitetsansvarig och följer kontinuerligt upp arbetet i projektet där du har du ett övergripande ansvar för entreprenörernas genomförande både praktiskt och ekonomiskt där du utvecklar och leder verksamheten med god lönsamhet. Du ansvarar för att optimera planeringen för personal samt för maskiner.

I rollen har du regelbunden kontakt med kund samt regelbundna kontakter med moderbolaget i Finland och projektledaren. Din dagliga dialog med underentreprenörer, beställare och medarbetare ställer krav på god kommunikation och en förmåga att skapa goda relationer. Du rapporterar till projektchef i Finland.

Arbetslivserfarenhet

För att vara aktuell för tjänsten bör du ha erfarenhet av att arbeta med infrastrukturprojekt som rör, betong- och stålkonstruktioner samt vägbyggnationer, gärna i en ledande befattning. Du bör ha goda kunskaper i de regelverk som rör byggnation.

Utbildning

Du som söker har relevant utbildning, gärna inom bygg/anläggning. Vidare är det ett önskemål att du är utbildad enligt Bas U/Bas P samt talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är social, kommunikativ samt en god lagspelare. Du har ett starkt ledarskap med ett intresse av att utveckla, coacha och engagera individer. Du är driven och engagerad och trivs med att arbeta i en arbetsmiljö där du kontinuerligt kan utveckla och förbättra verksamheten. Du är van att arbeta mot deadlines och trivs när du på ett självständigt sätt kan driva uppgifter/projekt framåt. Det är viktigt att du har ett strukturerat, flexibelt och lösningsorienterat arbetssätt. Du har en ekonomisk förståelse med ambitionen att nå goda resultat.

Möjligheter

Som Site Manager får du möjligheten att vara med tidigt i projektet vilket bidrar till möjlighet att påverka. Du ges möjlighet att arbeta i en internationell koncern som är ledande inom sitt område samt en utvecklare inom grön energi. Om du värderar en god företagskultur som bygger på bra arbetsmiljö och en roll med ansvar och flexibilitet så kommer du trivas att arbeta hos Empower.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Ellinor Dam på A-Search: 0708-468856 alternativt ellinor.dam@asearch.se.

Kontakt
Ellinor Dam

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.