Allegro Projekt hade utvecklats i snabb takt och i och med Oscar Properties förvärv av företaget har verksamheten fått mycket goda förutsättningar att ytterligare expandera, både på den externa marknaden med kommersiella projekt samt med bostadsproduktion för Oscar Properties. På Allegro Projekt, som idag även innefattar Oscar Properties byggverksamhet, är man ca 100 personer och omsätter ca 1,2 Mdr. Allegro Projekt har ambitionen att vara bäst, fortsätta utvecklas och ligga i framkant vad gäller modern byggproduktion.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en målinriktad, strukturerad och affärsstrategisk arbetschef som vill vara med på Allegro Projekts/Oscar Properties utvecklingsresa. Du kommer att ingå i Affärsområde Bostäder och driva och leda stora/flera bostadsprojekt med ekonomiskt ansvar och personalansvar. Du blir ansvarig för den egna entreprenadgruppens och projektens tid- och resursstyrning. Du ansvarar för att projektens produktionskalkyl och budget, betalplan samt slutredovisning följs samt att budget och prognoser för egna entreprenadgruppen och projekten följs. Du blir ansvarig för att efterlevnaden av företagets miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetssystem och att all verksamhet i projektet och i den egna verksamheten sker inom fastställda regler, riktlinjer och företagets värderingar samt enligt lagar och förordningar.

Erfarenhet
Vi tror att du har 5-10 års erfarenhet från byggbranschen och erfarenhet från liknande roller. Du har en högskoleexamen, civilingenjör eller motsvarande. Du har goda kunskaper i företagsekonomi, entreprenadjuridik, AMA-systemet och kalkylarbete. Du har godkänd arbetsmiljöutbildning samt Bas P/U. 

Du lockas av tanken att bidra till att kunderna ska få en helt unik boendeupplevelse och din inställning rimmar väl med företagets vision om att genom nytänkande och engagemang, ständigt sträva efter att alltid ha den bästa och mest åtråvärda produkten. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med A-Search. Intervjuer sker löpande så ansök snarast via www.asearch.se För frågor kontakta Helen Hafström 073-035 02 21.

Kontakt
Helen Hafström

Kontakt
Helen Hafström

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.