Ansvarsområden        

I rollen som Customer Service Coordinator kommer du att ha huvudansvaret för att stötta företagets kunder samt de interna säljarna och erbjuda dem förstklassig service. Förutom att arbeta med ordermottagning och kundtjänst kommer du också att ha det huvudsakliga ansvaret för reklamationshantering och säkerställa att reklamationerna förmedlas vidare till rätt avdelning samt återkoppla till kunden. Som verktyg i ditt arbete har du affärssystemet Pyramid.

Förutom att du kommer ha ett tätt samarbete med företagets säljare så kommer du även att arbeta mot Areco Direct som är en intern kund och har ett 10-tal butiker över landet.

Arbetsuppgifter          

  • Ordermottagning – lägga in, följa upp och avsluta ordrar i affärssystemet Pyramid
  • Kundtjänst – besvara kundfrågor gällande material- och leveransstatus via telefon och mail 
  • Viss ekonomi – kreditering vid reklamation och kontering av leverantörsfakturor i fakturaprogrammet Opto
  • Ansvar för reklamationshantering – säkerställa uppföljning mot kund

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll och är van vid att arbeta med orderhantering, serviceärenden, ekonomi och reklamationshantering. Har du erfarenhet av kundsupport inom bygghandel är detta meriterande, dock ej ett krav.

Det är däremot ett krav att du har goda kunskaper inom affärssystemet Pyramid samt att du är en van användare av Officepaketet (framför allt Excel). Du behärskar svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift. Kunskaper i det tyska språket är ett plus i kanten!

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är serviceinriktad och vill erbjuda Arecos kunder och försäljare förstklassig support. Du är affärsmässig, resultatinriktad och trivs i ett högt arbetstempo där du parerar fler olika arbetsmoment samtidigt.

Som person är du glad och positiv och har nära till skratt. Du har ett gott ordningssinne, är självgående och trygg i dig själv.

Organisation

Areco grundades på 1950-talet och är idag en av de ledande aktörerna inom tillverkning av byggplåtsprodukter. Man riktar sig till byggindustrin och har ett omfattande utbud av byggkomponenter i tunnplåt för bostäder och kommersiella fastigheter. Kunderna finns i 25 länder, produktionen och försäljningsställen i ett flertal europeiska länder. Areco Gruppen sysselsätter 250 personer och har en omsättning på omkring 2 miljarder kronor.

Areco Group består av följande 6 områden;

  • Areco Steel
  • Areco Metals
  • Areco Profiles
  • Areco Direct
  • Areco Contractor
  • Areco Properties

I Malmö har Areco Profiles sedan 2004 en fabrik för tillverkning av tak- och väggplåt, takpannor, lättbalk och plåtslageriprodukter. I Malmö finns sedan 2012 även en fabrik för produ. ktion av takavvattningsprodukter. Utöver detta har man även en fabrik i Danmark samt en fabrik i Finland.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Herrlander på 0723-959106 eller johanna.herrlander@asearch.se 
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Johanna Herrlander

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.