Roslagsvatten söker chef för avfall och miljölogistik 

 

Vårt uppdrag är att skapa en sund samhällsutveckling med fokus på hållbara lösningar. Idag distribuerar vi dricksvatten och renar avloppsvatten i fem kommuner i Stockholmsområdet - Knivsta, Vallentuna, Österåker, Vaxholm och Ekerö. I Österåker och Vaxholm ansvarar vi för insamling av hushållsavfall och driver återvinningscentraler. Vi sköter debitering, kundtjänst och vattenavläsning i Danderyd och Täby. 

På Roslagsvatten har vi bred teknisk kompetens inom vårt område och strävar efter att fortsätta ligga i framkant inom den VA-och avfallstekniska utvecklingen. Idag är vi cirka 120 medarbetare och har vårt huvudkontor i närheten av Roslagbanan i Åkersberga. 

Vi söker nu en chef för avfall och miljölogistik som vill leda och styra det dagliga arbetet, samt strategiska utvecklingen av insamling och behandling av kommunernas avfall, slam och återvinningscentraler. 

 

Arbetsuppgifter 

Som chef och ledare har du det övergripande ansvaret för avdelningen avfall och miljölogistik och dess medarbetare som i dagsläget består av tre avfallsingenjörer och sju kundservicemedarbetare. Verksamheten har ett starkt kundfokus och kundservice har en central funktion i verksamheten. Avfallsingenjörerna arbetar enligt ett projektinriktat arbetssätt där externa resurser så som konsulter och nära samarbete med kommunernas förvaltning ingår.  

Du upprättar verksamhetsplan, budget och ansvarar för omsättning och resultat. Du har huvudansvar för framtagandet och efterlevnaden av kommunernas avfallsplaner och avfallsföreskrifter, samt för uppföljning och styrning av entreprenörer. Chefen för avfall och miljölogistik rapporterar till VD och ingår i Roslagsvattens ledningsgrupp. 

Avdelningen står inför en spännande utvecklingsfas med utökning av ansvaret för avfall och miljölogistik inom ytterligare en kommun och vi söker dig som med relevant erfarenhet och strukturerat arbetssätt kan leda detta arbete. Vi tror att du har många års erfarenhet av verksamhetsledning/personalledning, van att leda externa partners, avtalsförhandlingar och upphandlingar. 

Vi söker dig som har 

  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens
  • God förståelse för grundverksamheten och logistikaffären
  • Affärsmässighet och förhandlingsvana 
  • God social och kommunikativ förmåga 
  • Mångårig erfarenhet av personalledning 
  • Erfarenhet av att styra och leda externa verksamheter 


Vi söker dig som är trygg och orädd i din ledarroll, en närvarande chef som har förmåga att engagera och sätta upp tydliga mål för dina medarbetare.  

  

Lön och anställningsvillkor 

Tillsvidareanställning. Heltid. Lön enligt överenskommelse 

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar Roslagsvatten med A-Search. 

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Helen Hafström, 073-035 02 21 eller hh@asearch.se

Vi tillämpar löpande urval och vill därför gärna ha din ansökan redan idag. 

Välkommen med din ansökan! 

 Fackliga ombud: Vision, Rose-Marie Gauffin, rose-marie.gauffin@roslagsvatten.se, tfn 08-540 835 00. Sveriges ingenjörer, Aida Eriksson, aida.eriksson@roslagsvatten.se, tfn 08-540 835 00. 

Roslagsvatten erbjuder 

Roslagsvatten har alltid stått för förändring och utveckling och verksamheten har vuxit kraftigt de senaste tio åren. Roslagsvattens ägarkommuner tillhör de mest framgångsrika och expansiva i landet vilket kräver stora investeringar i vatten, avloppsanläggningar och infrastruktur. Att arbeta på Roslagsvatten innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Dessutom får du trevliga kollegor som är stolta över att arbeta med det samhällsuppbyggande uppdrag som företaget har.  

Ta chansen att göra skillnad tillsammans! Att arbeta med oss innebär en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar – vårt vatten och vårt kretslopp. 

Kontakt
Helen Hafström

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.