Allegro Projekt hade utvecklats i snabb takt och i och med Oscar Properties förvärv av företaget har verksamheten fått goda förutsättningar att ytterligare expandera, både på den externa marknaden med kommersiella projekt samt med bostadsproduktion för Oscar Properties. På Allegro Projekt, som idag även innefattar Oscar Properties byggverksamhet, är man ca 100 personer och omsätter ca 1,2 Mdr. Allegro Projekt har ambitionen att vara bäst, fortsätta utvecklas och ligga i framkant vad gäller modern byggproduktion.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en erfaren entreprenadingenjör som vill vara med på Allegro Projekts/Oscar Properties utvecklingsresa. Du kommer att ingå i Affärsområde Bostäder och ansvara för framtagandet av planer i projektet utifrån underlag såsom tidplan, inköpsplan, prognostidplan. Du är ekonomiskt ansvarig för egna projektet/blocket och ansvarar för administrationen och dokumentation i projektet. Du har också ansvar för arbetshandlingar, för sammanställning av uppföljning kvalitet, miljö och arbetsmiljö, tidsplanering, ekonomi i projektet samt för sammanställning och granskning av ÄTA. Du medverkar vid projekteringsmöten och deltar i inköpsberedningar och upphandlingar. 

Du har 5-10 års erfarenhet från byggbranschen och av liknande arbete och är trygg i din roll. Du har erfarenhet av projekteringsledning, kalkylering av projekt samt god insikt i produktionsmetoder och system. Du har högskoleexamen, civilingenjör eller motsvarande med byggteknisk inriktning.
Du lockas av tanken att bidra till att kunderna ska få en helt unik boendeupplevelse och din inställning rimmar väl med företagets vision om att genom nytänkande och engagemang, ständigt sträva efter att alltid ha den bästa och mest åtråvärda produkten. 


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med A-Search. Intervjuer sker löpande så ansök snarast via www.asearch.se För frågor kontakta Helen Hafström 073-035 02 21.

Kontakt
Helen Hafström

Kontakt
Helen Hafström

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.