Är du en fena på att samordna och fördela arbete? Har du erfarenhet som arbetsledare och kanske är snickare i grunden? Är du nyfiken, prestigelös och lösningsorienterad? Då ska du söka jobbet som Arbetsledare till våra projekt i Helsingborg!

Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med blandade erfarenheter och kompetenser. Veidekke jobbar efter värderingarna profesjonell, redelig, entusiastisk och grensesprengende. Med dessa värdeord som grund skapar man ett värdeskapande samspel. Man förbättrar, tänker nytt och stort – skapar och utvecklar. Hittar kreativa lösningar som gynnar alla. Bygger ett nyttigt och eftersträvansvärt samhälle, tillsammans.

Som Arbetsledare leder och ansvarar du för produktionen inom olika områden i ett projekt. Du planerar, samordnar och fördelar arbetet och ser till så att det utförs enligt ritningar och övriga handlingar samtidigt som du bevakar att maskiner och material finns på plats.

Som Arbetsledare ansvarar du också för att målstyra produktionen mot tidplan, budget och kvalitets-, miljö- & arbetsmiljökrav. Du har det övergripande ansvaret för rullande planering samt ändring- och tilläggsarbeten för givna ansvarsområden. Du kommer att tillhöra Veidekkes kontor i Helsingborg och utgår från aktuellt projekt i Helsingborgsområdet.

Arbetsuppgifter

  • Upprätta och genomföra arbetsberedningar, riskinventeringar, kontrollinstruktioner, samt uppföljning så att rätt kvalitet, miljö och arbetsmiljö uppnås på utförandet av projektet.
  • Kontinuerlig avstämning av givna arbetsområden gällande ekonomi, kvalitet och mål.
  • Att avrop av material sker kontinuerligt och leverans sker i rätt tid.
  • Materialmottagning, kontroll av mängd och beskaffenhet.
  • Kvalitetsarbete, egenkontroller och riskanalyser för givna området där rapporter om hinder, ändringar, risker/tillbud/olyckor samt avvikelser i handlingar sker till Platschef.

Erfarenhet

Vår drömkandidat har minst 5 års erfarenhet som Arbetsledare och har tidigare många års erfarenhet som snickare. Alternativt har du tidigare arbetat som snickare på ett större entreprenadbolag och sedan drivit eget under ett antal år. Erfarenhet av större projekt är ett krav och du ska kunna göra dig förstådd på svenska.

Personliga egenskaper

Vi söker en person med en positiv och ödmjuk inställning som bidrar till att skapa god stämning på arbetsplatsen. För att trivas i rollen bör du vara en utåtriktad, nyfiken och prestigelös person. Du är strukturerad och lösningsorienterad samtidigt som du har lätt för att kommunicera med människor. Vidare är du en ansvarsfull ledare med ett coachande förhållningssätt och ett etiskt synsätt. Du arbetar noggrant och initiativrikt för att driva arbetet framåt.

Möjligheter

Hos Veidekke erbjuds du ett utvecklande och stimulerande arbete i en verksamhet med väldigt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens behov.

Veidekke

Redan 1936 startade Veidekke sin verksamhet i Norge. Initialt utförde man vägbeläggning och har sedan dess byggt samhälls- och infrastruktur i Sverige, Norge och Danmark. Idag är Veidekke Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag. Företagets bostadsverksamhet utvecklar energi- och klimatsmarta små- och flerbostadshus i alla upplåtelseformer. Man skapar allt från yteffektiva bostäder till exklusiva livsstilsboenden. Verksamheten omfattar hela processen – från idé och förvärv till projektutveckling och försäljning.

Veidekke var först i Sverige med att skapa ett särskilt klimathuskoncept (Tellhus) och det första byggföretaget i Norden att bygga ett Svanenmärkt flerbostadshus. Man har kompetens inom samtliga etablerade miljö­standarder - Svanen, BREEAM, LEED, Green Building och Miljöbyggnad – och Svanen­märker idag alla bostäder som byggs i egen regi.

Veidekke är även världsledande inom VDC (Virtual Design and Construction) och ICE (Integrated Concurrent Engineering) och har sedan 2008 ett samarbete med Stanford Uni­versity. VDC bygger på ett samspel mellan fyra bärande beståndsdelar och ger medar­betarna en helt annan överblick och styrning av projekt jämfört med traditionella metoder.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Herrlander på 0723-959106 eller johanna.herrlander@asearch.se 
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Johanna Herrlander

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.