Vår kund en ledande aktör inom rivning i Norden.Företaget utför alla typer av rivning, både tung- och lättrivning men även så kallad selektiv rivning. Företaget har maskiner, kompetens och utrustning inom tung rivning för att riva kompletta byggnader och anläggningar på ett säkert och miljöriktigt sätt.

Kalkylingenjör

Företaget utför alla typer av rivning. Både tung- och lättrivning men även så kallad selektiv rivning. Företaget har maskiner, kompetens och utrustning inom tung rivning för att riva kompletta byggnader och anläggningar på ett säkert och miljöriktigt sätt.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter Projektchef

Som Kalkylingenjör har du en affärskritisk roll. I dina arbetsuppgifter ingår att organisera och administrera anbuds- och offertflöden mot kunder och leverantörer och sammanställa och säkrar efterfrågad dokumentation.

Du ansvarar för hela kalkylarbetet och arbetar både mot den privata marknaden och den offentliga sektorn, med LOU. Du skissar och gör mängdberäkningar i CAD, deltar på platsbesök och visningar och gör löpande uppföljningar på utfallet av lämnade anbud.

Rollen bjuder mycket kund- och leverantörskontakter. Internt arbetar man nära övriga kalkylatorer samt med region- och platschefer.

Erfarenhet & personliga egenskaper

Flerårig erfarenhet från rivningsbranschen, gärna i en liknande befattning, och kunskap om affärens förutsättningar och risker. Kunskaper inom LOU är meriterande.

Du är strukturerad, proaktiv och lösningsorienterad. Du är duktig på att prioritera ditt arbete, svara mot deadlines och har ett kundinriktat förhållningssätt och bemöter både kunder och medarbetare professionellt.

Som person är det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med olika personer på olika nivåer. Du är serviceinriktad och bemöter såväl kunder som medarbetare professionellt.

Det är bra om du har vana att hantera Excel samt CAD-program. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Officepaketet och allmän datorvana. Resor förekommer, B-körkort är ett krav.

Erbjudande

Ett arbete som är utvecklande, roligt och stimulerande där du har möjlighet att utvecklas och vara med och påverka vår framtid. Du får arbeta i en organisation med kunnig personal och där det händer något hela tiden. Vi ger stor frihet och förväntar oss att du tar ansvar för ditt uppdrag.

·        Tillsvidareanställning 100%

·        Förmånsbil

·        Friskvårdsbidrag

·        Kollektivavtal

Kontakt
Aron Jegers

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.