Sundprojekt söker nu en Projektutvecklare som kan se till att deras projekt blir verklighet. Du kommer att vara involverad i alla delar av projektet, från ax till limpa. Du kommer skapa förutsättningar för genomförande genom att bland annat arbeta fram bostadskoncept och arkitektonisk utformning, ta fram projektupplägg, sammanställa intäkter och utgifter, säkra markförvärv samt ta fram detaljplan.

Beroende på din erfarenhet kommer du antingen att driva projektet självständigt, alternativt börja som biträdande och tillsammans med en mer erfaren projektutvecklare driva projektet. Du beräknas driva i genomsnitt tre parallella uppdrag i olika steg av projektfasen. 

Under byggfasen kommer du att arbeta nära NBI Bygg och Sundprojekts övriga samarbetspartners. Rollen innefattar ett brett spann av arbetsuppgifter vilket innebär ett omväxlande arbete och en dynamisk vardag.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat;

  • Vara delaktig i markanskaffning genom förvärv eller tävlingar
  •  Framtagande av projektidé
  • Framställande av programhandlingar tillsammans med arkitekt
  • Sammanställning av intäkter och utgifter
  • Representera beställarsidan genom projektering och produktion
  • Vara delaktig i Brf-administration, försäljning och besiktningar

Arbetslivserfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av projektutveckling från ett fastighets-, bygg- eller konsultföretag. Alternativt har du arbetat hos någon kommun med stadsbyggnad eller mark- och exploateringsfrågor. Du har kunskap om hur man driver projekt i tidiga skeden och stor förståelse för relevanta fastighets- och byggprocesser. Vi ser gärna att du har erfarenhet av bostadsexploatering och av att samarbeta med externa samarbetspartners, arkitekter och konsulter.

Förutom kunskap och erfarenhet kring projektutveckling inom fastighetsbranschen bör du vara en skicklig projektledare och ha god förmåga att leda projektgrupper med både interna och externa resurser. Inte minst bör du ha ett genuint intresse för att skapa attraktiva bostäder för Sundprojekts kunder – projekt som även ger staden ett mervärde.

Utbildning

Viktigast är att du har relevant erfarenhet och ett intresse för bostäder. Vi tror dock att du har en vidareutbildning inom bygg, fastigheter, mäkleri, samhällsbyggnad eller kanske ekonomi/ marknad.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, flexibel, ansvarsfull och som vill vara delaktig i det spännande arbetet att utveckla morgondagens bostäder. Rollen som Projektutvecklare kommer att ställa stora krav på din kreativitet och din problemlösningsförmåga. Vidare är du självgående, drivande och beslutsmässig med förmågan att se affärsmöjligheter. Du är förtroendeingivande, bra på att samarbeta och kommunicera samt att du har ett gott ordningssinne. Du trivs i ett högt tempo och ser hellre möjligheter än problem.

Möjligheter

Hos Sundprojekt ges du möjlighet att arbeta med spännande och innovativa projekt hos ett företag som utmanar sig själva för att skapa bostadsprojekt som bryter av från mängden och erbjuder det lilla extra.

Då företaget är relativt litet är det lätt att få en viktig roll där man påverkar såväl sin egen situation som företagets strategi och framtid. Du får stor frihet att lägga upp ditt eget arbete och goda anställningsvillkor.

Om Sundprojekt

Sundprojekt är idag ett av regionens mest innovativa och spännande projektutvecklings-företag. Företaget bygger framförallt bostadsrätter på attraktiva lägen i Öresundsregionen och tycker om att utmana sig själva för att skapa bostadsprojekt som bryter av från mängden och erbjuder det lilla extra.

Genom samarbetet med NBI Bygg finns nu intern kompetens för tidig kalkylering och även ett säkerställande av produktionsresurser. Upparbetade långsiktiga samarbeten finns med mäklare, jurister, reklambyråer m.fl. andra inköpta tjänster.

Just nu planerar man för över 500 nya bostäder och aktuella nyproduktioner finns bland annat i Malmö, Helsingborg och Lund.
Exempel på pågående projekt är:

  • Prisma, Malmö
  • Castor, Helsingborg
  • Skofabriken, Malmö
  • Oceanateljen, Helsingborg

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Herrlander på 0723-959106 eller johanna.herrlander@asearch.se 
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Johanna Herrlander

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.