Om företaget:Kontoret är ett av Skandinaviens största arkitektföretag med verksamhet och kontor i Sverige, Norge och Danmark. Man tror på att skapa arkitektur som gör skillnad för människor. Engagemanget är stort och hänsyn tas för hur vi lever, platsen samt samhällets behov i varje enskilt projekt. På kontoret arbetar man med projekt i alla skeden – från tidiga skisser, tävlingar och utredningar till system- och bygghandlingsprojektering av komplexa projekt.

Arbetsmiljön på kontoret präglas av frihet, ansvar, medinflytande och respekt där alla medarbetare ska må bra och utvecklas.

Man är inne i en expansiv fas och behöver nu stärka Stockholmskontoret men ytterligare en erfaren handläggande arkitekt inom segmentet vård.

Vårdkunnandet på kontoret är stort och arbetet sker i alla skeden: från behovsanalyser och förstudier, i tätt samarbete med verksamheter, till detaljprojektering av sjukhusens mest utrustningsintensiva delar – t ex Operation samt Bild och Funktion (röntgen).

Om rollen:Som handläggande arkitekt har man ett övergripande ansvar för projekten inom sin grupp. Man hanterar även många kundrelationer. Tjänsten innebär att ha ett eller flera projekt på gång parallellt samt leda och motivera projektgruppen som är mellan 2–10 personer i det dagliga arbetet som kan variera i antal beroende uppdragets storlek och komplexitet. Man driver mindre projekt självständigt och ofta i tidigt skede.

Man är med i tidiga skeden samt projektering och deltar i hela processen från första skiss fram till färdigt bygge. Helhetsansvar för uppdragen innebär även att säkra att tid, kostnad och kvalitet hänger ihop för att leverera projekt av hög arkitektonisk kvalitet.

Som handläggande arkitekt arbetar man i projektens alla delar och skeden. Tex planering, offertarbete, ritningshantering och alla för projekten väsentliga delar för att säkerställa arkitektonisk kvalitet i resultat och utförande.

Arbetsuppgifter:

  • Att arbeta med, leda och ansvara för, projekt från start till mål.
  • Arbeta med tidiga skeden, projektering och uppföljning i projekten.
  • Bereda, planera och övervaka arbetet genom projektens alla skeden.
  • Delaktig i ansvar för att tid, kostnad och kvalitet hänger ihop.
  • Föra över kunskaper och erfarenhet såväl allmänna egna som projektspecifika till övriga medarbetare.
  • Vara med och utveckla skandinavisk spetskompetens inom arkitektur för vård och hälsa.
  • Beställa
  • Stötta, granska och ha överblick i de yngre handläggarnas arbete.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt
Sara Enander

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.