Tre Kronor Property Investment AB är ett nytt svenskt fastighetsbolag med fokus på välbelägna fastigheter i Sverige med hög andel livsmedel och samhällsservice. Bolagets affärsidé är att äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter inom segmenten defensiv handel och samhällsfastigheter. Tre Kronor har genom Catella Property Asset Management en förvaltningsmodell som effektivt kan hantera fastigheter över hela Norden. Bolaget ska vara en aktiv fastighetsägare som därmed utgör ett stöd till hyresgästernas verksamhet och skapar värde både för hyresgäster och aktieägare. Förutom förvärvet av 72 handelsfastigheter som gjordes 2017 tecknade bolaget avtal om förvärv av ytterligare 13 fastigheter i Norge och 4 i Sverige i juli 2018 och 7 november var tillträdesdagen för ytterligare 43 fastigheter i södra och mellersta Sverige.  

Övergripande ansvarsområden: 

 • Som förvaltare ansvara du för att det ekonomiska resultatet och värdet i fastighetsbeståndet ständigt minst utvecklas enligt mål och planer.  
 • Du ansvarar för att kundkontakten mot hyresgästerna utvecklas på ett positivt sätt samt verkar för hög kundnöjdhet 
 • Du ansvarar även för hyresavtalen och affären i fastigheten och har befogenhet att utföra åtgärder inom fastställd budget.   

Viktiga arbetsuppgifter: 

 • Att arbeta för ständig förbättring av det totala resultatet och värdet i fastighetsbeståndet, se utvecklingsmöjligheter hos hyresgästerna och på fastigheterna samt i dess omgivning.  
 • Att arbeta för ständigt förbättrad hyresgästkontakt samt föra dialog om deras utvecklingsbehov.  
 • Ansvara för fastigheter med en större geografisk spridning vilket innebär visst resande, dock sker merparten av arbetet från Stockholm.  
 • Upprätta budget och delmål per fastighet.  
 • Vid investeringar ta fram kalkyler för bolagets ledning, styrelse och för bolagets finansiärer.  
 • Upprätta hyresofferter till hyresgäster samt förhandla hyresavtal.  
 • Ansvara för att skriva och att administrera hyresavtal och löpande avtalsfrågor.   
 • Att med god beställarkompetens agera beställare till utvecklings- och ombyggnadsprojekt. 
 • Delta i verksamhetsplanering och uppföljning.  
 • Utvärdera, analysera och planera åtgärder i uppföljning av NKI, nyckeltal, projekt, prognoser/fastighet.  

Vi söker dig som har minst 5 års yrkeserfarenhet som förvaltare eller motsvarande kunskap. Du är en god kommunikatör och har erfarenhet av relationsskapande arbete med mycket kundkontakt.  

Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi/fastighetsekonomi eller motsvarande kunskaper, förvaltarutbildning eller relevant yrkeserfarenhet.  

Som person är du affärsmässig, har problemlösande analysförmåga och förmåga att lösa komplexa frågeställningar. Du är självgående, ansvarstagande och strukturerad. Du är kvalitetsmedveten och noggrann. Din samarbetsförmåga är god. Du är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande. Kontaktperson; Helen Hafström, helen.hafstom@asearch.se, tel 0730-350 221 

Kontakt
Helen Hafström

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.