Projektutvecklare inom Bostadsutveckling

Sundprojekt söker nu en Projektutvecklare som kan se till att deras projekt blir verklighet. Du kommer att vara involverad i alla delar av projektet, från ax till limpa. Du kommer skapa förutsättningar för genomförande genom att bland annat arbeta fram bostadskoncept och arkitektonisk utformning, ta fram projektupplägg, sammanställa intäkter och utgifter, säkra markförvärv samt ta fram detaljplan.

Malmö, 2018-11-15


Forskningsingenjör inom kolfiberkompositer, Gestamp HardTech, Luleå

Till tjänsten som Forskningsingenjör inom kolfiberkompositer söker vi dig med kunskap inom kolfiberkompositer och som lockas att vara med och påverka den tekniska utvecklingen av produkter inom bilindustrin.

Luleå, 2018-11-14


Projektchef

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Projektchef, Entreprenadingenjör eller Projektledare, alternativt dig som är en erfaren och driven Platschef och vill utvecklas vidare. Som Projektchef hos Veidkke har du det fullständiga resultatansvaret för ett eller flera parallella projekt – huvudsakligen kommersiella projekt.

Malmö, 2018-11-12


Platschef Sandströms Center

Sandströms Center AB är en rikstäckande fullserviceleverantör för tunga fordon i yrkestrafiken, deras inriktning ligger på att minimera det kostsamma stilleståndet. Detta sker genom att deras tjänsteutbud utförs med egen personal, man tar har hand om hela verkstadsarbetet från start till leverans oavsett uppdragets karaktär. Det ger en garanterad leveranssäkerhet och god kvalitet på varje utfört arbete.

Malmö, 2018-11-07


Kalkylansvarig

Som Kalkylansvarig hos Veidekke kommer du att ha det övergripande ansvaret för kalkyleringsteamet och aktivt arbeta med att leda och utveckla teamet samt dess arbetsmetoder.

Lund, 2018-11-07


Platschef till Aarsleff Rörteknik

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga...

Göteborg, 2018-11-06


Teknisk Säljare till Würth Elektronik Sweden AB

Säljbolaget Würth Elektronik Sweden AB är en mycket platt matrisorganisation som består av ca 20 personer. Företaget ansvarar för följande mark...

Göteborg, 2018-10-18


Informatör inom fackområdet Anläggning till Svensk Byggtjänst

Svensk Byggtjänst ägs av landets ledande branschorganisationer inom samhällsbyggnad och har sedan 1934 samlat in, strukturerat och sålt den kunska...

Göteborg, 2018-10-17


Site Manager till Empower

På Empower lägger vi grunden till ett smartare och mer hållbart samhälle. Vi är ett serviceföretag som bygger och underhåller el- och telekomn...

Umeå, 2018-10-11


Projektledare inom Ventilation

I rollen som Projektledare hos VFB kommer du att driva installationsprojekt från planeringsstadiet till överlämnande. Du kommer ha det övergripande ansvaret för projektets tidplan, budget och resultat och kommer ha en tät kommunikation med kunder, medarbetare och leverantörer.

Malmö, 2018-10-09


Projektchef

Implenia har en stark ställning på den svenska infrastrukturmarknaden och fortsätter att växa. Nu förstärker Implenia sitt Stockholmskontor med en Projektchef.

Stockholm, 2018-10-08


Projektingenjör

Till rollen som Projektingenjör hos Implenia söker vi dig som gillar att jobba i projekt och vill ha variation i arbetet. Du tycker om att jobba i team men kan också ta eget ansvar och är mån om god planering och struktur. Som projektingenjör har du många kontaktytor, allt från den egna projektgruppen till underentreprenörer, kunder och leverantörer.

Stockholm, 2018-10-08


Machinery Safety Consultant

About OmronSince its foundation in 1933, Omron has supported various industries globally with innovative solutions and advanced technologies. The Omro...

Malmö, 2018-10-04


Teknisk Chef med erfarenhet av Stålkonstruktioner

Till Areco Profiles i Malmö söker vi nu en Teknisk Chef med erfarenhet av hållfastighetsberäkning av stålkonstruktioner.

Malmö, 2018-10-04


Platschef

Som Platschef är du ansvarig för att leda projektet mot ställda mål – med avseende på ekonomi, tid och kvalitet. I arbetet ingår även arbetsmiljöansvar för egen personal (SAM) samt agera byggarbetsmiljösamordnare enligt delegat (BAS-U).

Malmö, 2018-10-04


Platschef

I rollen som Platschef hos Veidekke kommer du tillsammans med projektchef ha övergripande ansvar för planering, produktionsstyrning och ekonomi i ett projekt – huvudsakligen kommersiella projekt. Du utvecklar och leder teamet på arbetsplatsen och tar helhetsansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Du kommer att upprätta och följa upp produktionstidplan och rullande tidplaner. Du kommer även ha ansvar för kvalitet och arbetsmiljö för projektet, samt ansvar för samordning av personalen. Det är du som har den dagliga kontakten med kund för att säkerställa att projektet levereras inom utsatt tid.

Lund, 2018-10-04


Ekonomiansvarig

Safe Solution söker nu en affärsinriktad ekonomiansvarig med stark ”doer”-mentalitet. Du kommer vara del i en liten och operativ ledningsgrupp samtidigt som du kommer arbeta med företagets dagliga ekonomifunktioner. Arbetsuppgifterna spänner över allt från löpande redovisning till strategiarbete tillsammans med leding och styrelse. Du rapporterar till företagets VD och utgår från huvudkontoret i Höllviken.

Höllviken, 2018-10-04


Lösningsarkitekt inom IT

Bedege som har funnits över 30 år har en unik branschkunskap inom system för detaljhandeln. De erbjuder sina kunder utveckling, förvaltning och support av affärs- och butikssystem. Företaget är ett helägt dotterbolag till OK Markservice som ingår i OK-Gruppen. Bedeges flaggskepp är den i Microsoft Dynamics NAV helintegrerade butikslösningen LS NAV. Kunderna finns inom detaljhandelns många nischer såsom fashion, möbler, livsmedel, böcker, kosmetik, ur och smycken samt hälsokost. Utöver den traditionella konsult och säljorganisationen finns en skicklig förvaltnings- och supportorganisation på plats 06.00-22.00, 365 dagar om året. Man är ett glatt gäng på ca 40 handplockade verksamhetskonsulter, applikationskonsulter, utvecklare, supporttekniker och projektledare som håller till vid Norrtull i Stockholm.

Stockholm, 2018-10-03


Lagerchef E-handel

KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken

Stockholm, 2018-09-25


Driftchef VA och Avfall

SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun. Med 95 anställda omsätter vi ca 700 mnkr. Vi utvecklar, bygger och underhåller infrastruktur i Sollentuna för hållbara och säkra leveranser av el, fjärrvärme, tjänster via stadsnät, vatten och avfallshantering. Vi är Sollentunabornas eget energibolag och vår vision är "Vi förenklar din vardag och gör Sollentuna mer hållbart". Läs gärna mer om företaget på www.seom.se

Stockholm, 2018-09-12


Försäljningsingenjör till Lindinvent

Som försäljningsingenjör hos Lindinvent kommer du att ansvara för försäljning och kundrelationer i Stockholm inklusive Mälardalen och Uppsala. Du kommer att få samarbeta nära ett team av projektledare och servicetekniker. Lindinvent siktar på en expansion i de Baltiska länderna. Här kommer försäljningsingenjören vara med i den expansionen.

Stockholm, 2018-09-06


Uppdragsansvarig arkitekt inom stadsbyggnad

Som uppdragsansvarig arkitekt inom stadsbyggnad blir du en del av ett team engagerade arkitekter med en uttalad ambition och kompetens att arbeta tillsammans med helhetsmiljöer inom stadsbyggnad, landskap, hus och inre miljö.

Stockholm, 2018-09-02


Handläggande Arkitekt inom vård

I rollen som handläggande arkitekt får du möjlighet att arbeta i spännande vårdprojekt och blir en del av en grupp engagerade arkitekter med stort vårdkunnande på ett av Skandinaviens största företag inom arkitektur.

Stockholm, 2018-08-31


Gruppchef till ett av de större arkitektkontoren i Norden

I rollen som gruppchef kommer du att arbeta med att leda, utveckla och stötta dina medarbetare i kontorets bostads- och infragrupp samtidigt som du får möjlighet att arbeta i dina egna uppdrag. Du kommer även ingå i ledningsgruppen och får möjlighet att vara med och driva kontorets strategiska arbete framåt.

Stockholm, 2018-08-31


Teamledare Teknik

I rollen som teamledare teknik blir du en del av ett expansivt bolag och möjlighet att vara en viktig del i bolagets framtidsresa. Som teamledare förväntas du leda och driva ditt team framåt mot företagets gemensamma mål. Rollen som Teamledare är varierande och du kommer ansvara för att företagets mål inom servie och support uppfylls samt driva teamet

Stockholm, 2018-08-30


Arbetsledare till företag inom mark & anläggning

Om företagetFöretaget är ett ägarlett anläggningsföretag som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom mark och utemiljö. Man har tack vare at...

Stockholm, 2018-08-30


Byggprojektansvarig till Elite Hotels

Inom Elite Hotels finns 38 (snart 40) hotell och 40 pubar (Bishop Arms). Elite Hotels äger själva hälften av alla hotellfastigheterna. Företaget kommer framgent och de närmaste 3 åren att ha en hög investeringstakt vad gäller nya byggprojekt. Det kommer att handla om såväl nyproduktion, om- och tillbyggnader av befintliga fastigheter som mindre renoveringar av hotell och pubar. Idag finns ingen övergripande ansvarig för byggprojekt inom koncernen vilket är anledningen till att vi nu söker en byggprojektansvarig.

Stockholm, 2018-08-30


Förvaltare/Asset Manager till Catella Property Asset Management AB

Catella Property Asset Management, lanserade sin svenska verksamhet i samband med bildandet av Tre Kronor www.3krproperty.se. Catella Property Asset Management ansvarar för förvaltningen av Tre Kronors fastigheter. Catella Property Asset Management är en del av Catella inom affärsområdet Property Investment Management och finns idag i 11 länder i Europa. I den svenska verksamheten finns idag fyra medarbetare.

Stockholm, 2018-08-30


Entreprenadingenjör till Allegro Projekt/Oscar Properties

Allegro Projekt hade utvecklats i snabb takt och i och med Oscar Properties förvärv av företaget har verksamheten fått goda förutsättningar att ...

Stockholm, 2018-08-29


Senior Hållbarhetskonsult

Som Senior Hållbarhetskonsult kommer du att arbeta fokuserat på kommunikation och redovisning inom hållbarhet för ett av Sveriges ledande konsultbolag inom hållbarutveckling.

Stockholm, 2018-08-29


Kalkylchef inom mark och anläggning

ArbetsbeskrivningOm företaget
Företagets verksamhet startades 1994 med att grundaren köpte en mindre asfalteringsverksamhet och anställde fyra...

2018-08-28


Arbetschef till Allegro Projekt/Oscar Properties

Allegro Projekt hade utvecklats i snabb takt och i och med Oscar Properties förvärv av företaget har verksamheten fått mycket goda förutsättning...

Stockholm, 2018-08-28


Kalkylingenjör inom väg och anläggning

JOBBESKRIVNINGKort om företaget
Företaget bildades 2009 och är ett helägt bolag av svenska staten med säte i Solna. Företagets kärnverksamhe...

Luleå, 2018-08-27


Teknikområdesansvarig AMA AF

På Svensk Byggtjänst får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Rollen som Produktansvarig för AMA administrativa föreskrifter innebär ett både fritt och utvecklande arbete där du arbetar tillsammans med totalt 14 kompetenta kollegor, utspridda över hela Sverige, i AMA-redaktionen.

Stockholm, 2018-08-16


Teknikområdesansvarig AMA Hus

På Svensk Byggtjänst får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Rollen som specialist inom husbyggnadsområdet hos AMA innebär ett både fritt och utvecklande arbete. Du arbetar tillsammans med totalt 14 kompetenta kollegor, utspridda över hela Sverige, i AMA-redaktionen.

Stockholm, 2018-08-08


Projektledare

Vi söker en driven projektledare som vill arbeta inom bygg, fastighet, installation, infrastruktur och samhällsbyggnad. Du kanske arbetar som Projektledare inom t ex industri, telecom eller liknande och vill pröva något nytt? Hos Erfator får du möjlighet att arbeta med spännande och utmanande projekt på ett beteendeorienterat företag där trivsel, trygghet och frihet står högt på agendan. Som Projektledare blir du en nyckelperson med helhetsansvar. Du kommer få möjlighet att driva olika typer av projekt från detaljplaner, program och projektering till produktion och färdigställande. Erfarenhet från byggbranschen är bra men inte ett krav då vi värderar din förmåga att leda projekt samt dina personliga egenskaper främst.

Stockholm, 2018-08-06


Teknikområdesansvarig AMA Anläggning

På Svensk Byggtjänst får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Rollen som Specialist inom mark- och anläggningsområdet hos AMA innebär ett både fritt och utvecklande arbete där du arbetar tillsammans med totalt 14 kompetenta kollegor, utspridda över hela Sverige, i AMA-redaktionen.

Stockholm, 2018-08-03


Teknikansvarig Berg

Som Teknikansvarig Berg får du möjloghet att arbeta i en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö hos en attraktivarbetsgivare där det erbjuds stora möjligheter till såväl personlig som teknisk utveckling. Dessutom bidrar du till att skapa ett hållbart samhälle i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av sina visioner.

Stockholm, 2018-08-01


VA-utredare

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet inom VA som vill vara med och spetsa vårt utredningsteam i Stockholm

Stockholm, 2018-07-12


Driftchef till Roslagsvatten

Vårt uppdrag är att skapa en sund samhällsutveckling med fokus på hållbara lösningar. Idag distribuerar vi dricksvatten och renar avloppsvatten ...

2018-06-18


Teamledare Customer Service Nordic

Schaeffler Sverige ingår som ett helägt dotterbolag till Schaeffler Group, som är en världsomfattande organisation med tillverkning och marknadsföring av rullningslager, linjärlager och precisionskomponenter. Man är ledande i utveckling och produktion av bilkomponenter för motor, chassi och transmission. Nu söker man Teamledare Customer Service Nordic, som kommer att leda, fördela och utveckla arbetet inom enheten som består av tolv personer för den nordiska marknaden.

Stockholm, 2018-06-08


Kalkylingenjör inom väg och anläggning

ArbetsbeskrivningOm företaget:
Bolaget är ett av Sveriges 10 största mark- och anläggningsföretag och finns med kontor i Uppsala och Enköping...

2018-04-24


Handläggare inom VVS

Fürst VVS- & Energiteknik Företaget är ett konsultbolag inom VVS- och energiteknik. Med sina 29 år i branschen har man skaffat sig gedigen kunskap inom både den teoretiska som den praktiska delen inom sina verksamhetsområden VVS-projektering, utredningar inom inomhusklimat och energi. Bolaget har handläggare, konstruktörer, OVK-besiktningsmän, certifierade injusterare och energiexperter och man erbjuder bland annat följande tjänster: – VVS-projektering inom VVS- samt styr- och övervakning – Projektledning av installationsuppdrag – Utredningar gällande värme, ventilation och inomhusklimat – Energianalyser och energideklarationer – Energikartläggningar och OVK-besiktningar – Driftoptimering

Stockholm, 2018-04-24


VVS Konstruktör

Fürst VVS- & Energiteknik Företaget är ett konsultbolag inom VVS- och energiteknik. Med sina 29 år i branschen har man skaffat sig gedigen kunskap inom både den teoretiska som den praktiska delen inom sina verksamhetsområden VVS-projektering, utredningar inom inomhusklimat och energi. Bolaget har handläggare, konstruktörer, OVK-besiktningsmän, certifierade injusterare och energiexperter och man erbjuder bland annat följande tjänster: – VVS-projektering inom VVS- samt styr- och övervakning – Projektledning av installationsuppdrag – Utredningar gällande värme, ventilation och inomhusklimat – Energianalyser och energideklarationer – Energikartläggningar och OVK-besiktningar – Driftoptimering

Stockholm, 2018-04-24


Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.