Fastighetsutvecklare

Tjänsten Fastighetsutveckling kommer att bli en del av P&DS och vi söker en person som ska vara ansvarig för att utveckla tjänsten och ta de första stegen för att introducera tjänsten på den svenska marknaden.

Stockholm, 2019-05-21


Teknisk Förvaltare

Det går bra för Atrium Ljungberg, företaget växer och vi söker nu dig som vill jobba med teknisk förvaltning av fastigheter i Sickla. Inom området Sickla Väst är fastighetsbeståndet blandat och här finns kontor med stora kunder som t ex Atlas Copco, Intrum och Domstolsverket. Här finns även skolor, handel och bostäder samt pågående projekt som t ex Sickla Front. Området är i ständig förändring och här planeras även stationshus för tunnelbanan. Vill du vara med på denna resa? Skicka in din ansökan redan idag!

Stockholm, 2019-05-21


Teknisk Chef

Det går bra för Atrium Ljungberg, företaget växer och vi söker nu dig som vill ta ansvar för bolagets tekniska drift ur ett strategiskt och bolagsövergripande perspektiv för att säkerställa en lönsam, långsiktig och hållbar teknisk förvaltning av bolagets samtliga fastigheter. Teknisk chef är en ny tjänst som är direkt underställd affärsområdeschef fastigheter och du kommer att ha personalansvar för 1-2 personer.

Stockholm, 2019-05-21


Fastighetsförvaltare

A-Search söker nu för kunds räkning en Fastighetsförvaltare till ett ledande bostadbolag.I rollen som fastighetsförvaltare har man både teknisk...

Stockholm, 2019-05-21


Konstruktör med erfarenhet av Stålkonstruktioner

Till Areco Profiles i Malmö söker vi nu en Konstruktör med erfarenhet av hållfastighetsberäkning av stålkonstruktioner.

Malmö, 2019-05-16


Installationsansvarig

Som Installationsansvarig hos Veidekke kommer du att samordna, leda och ansvara för flera installationsprojekt. I det dagliga arbetet medverkar du från projektering till färdigt projekt avseende installationer under programskedet för Veidekkes kommersiella projekt.

Lund, 2019-05-14


HR-specialist

I rollen som HR-specialist hos Veidekke ansvarar du för att utveckla, samordna och driva regionens HR-arbete samt stödja chefer i organisations- och ledarskapsfrågor.

Lund, 2019-05-14


Platschef till Aarsleff Rörteknik

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga...

Stockholm, 2019-04-29


Platschef

Heving & Hägglund har sina rötter i Stockholm och grundades 1998. Det är ett av de större byggföretagen i Stockholmsregionen och arbetar med att ...

Stockholm, 2019-04-29


Area Sales Manager till MEKA

Det finländska företaget Meka Pro Oy tillverkar och marknadsför högklassiga MEKA®-kabelförläggningssystem. Grunden i produktsortimentet utgörs...

2019-04-29


Fuktsakkunnig

Polygon|AK Konsult är en del av Polygonkoncernen med totalt ca 4 000 medarbetare fördelat på 14 länder. I Sverige är vi marknadsledande inom fukt...

Stockholm, 2019-04-16


CFO

Till Combined Excellence rekryterar vi nu en CFO med placering på företagets kontor i Stockholm. CFO medverkar i företagets ledningsgrupp och arbetar nära VD.

Stockholm, 2019-04-01


Fastighetsförvaltare

Är du en kommunikativ person som vill göra skillnad för kunden genom beslutsunderlag och vägledning? Har du erfarenhet från förvaltning och trivs i en resultatorienterad roll? SBC söker just nu fastighetsförvaltare till sitt kontor vid Medborgarplatsen i Stockholm.

Stockholm, 2019-03-25


Projektchef

Implenia har en stark ställning på den svenska infrastrukturmarknaden och fortsätter att växa. Nu förstärker Implenia sitt Stockholmskontor med en Projektchef.

Stockholm, 2019-03-21


CTO

RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passage- och säkerhetssystem. Deras erbjudande karaktäriseras av god ...

Stockholm, 2019-02-27


Teamledare & Handläggande Arkitekt & Affärsutvecklare

BBH Arkitektur & Teknik är sedan 1940-talet ett av Sveriges mest erfarna och meriterade arkitektkontor för planering och genomförande av serviceanl...

Stockholm, 2019-02-14


Kalkylchef inom mark och anläggning

ArbetsbeskrivningOm företaget
Företagets verksamhet startades 1994 med att grundaren köpte en mindre asfalteringsverksamhet och anställde fyra...

2018-08-28


Kalkylingenjör inom väg och anläggning

JOBBESKRIVNINGKort om företaget
Företaget bildades 2009 och är ett helägt bolag av svenska staten med säte i Solna. Företagets kärnverksamhe...

Luleå, 2018-08-27


Teknikområdesansvarig AMA Hus

På Svensk Byggtjänst får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Rollen som specialist inom husbyggnadsområdet hos AMA innebär ett både fritt och utvecklande arbete. Du arbetar tillsammans med totalt 14 kompetenta kollegor, utspridda över hela Sverige, i AMA-redaktionen.

Stockholm, 2018-08-08


Teknikområdesansvarig AMA Anläggning

På Svensk Byggtjänst får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Rollen som Specialist inom mark- och anläggningsområdet hos AMA innebär ett både fritt och utvecklande arbete där du arbetar tillsammans med totalt 14 kompetenta kollegor, utspridda över hela Sverige, i AMA-redaktionen.

Stockholm, 2018-08-03


Kalkylingenjör inom väg och anläggning

ArbetsbeskrivningOm företaget:
Bolaget är ett av Sveriges 10 största mark- och anläggningsföretag och finns med kontor i Uppsala och Enköping...

2018-04-24


Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.