Arbetsledare inom Bygg

Som Arbetsledare leder och ansvarar du för produktionen inom olika områden i ett projekt. Du planerar, samordnar och fördelar arbetet och ser till så att det utförs enligt ritningar och övriga handlingar samtidigt som du bevakar att maskiner och material finns på plats.

Helsingborg, 2018-12-11


Platschef

Som Platschef är du ansvarig för att leda projektet mot ställda mål – med avseende på ekonomi, tid och kvalitet. I arbetet ingår även arbetsmiljöansvar för egen personal (SAM) samt agera byggarbetsmiljösamordnare enligt delegat (BAS-U).

Malmö, 2018-12-07


Platschef

I rollen som Platschef hos Veidekke kommer du tillsammans med projektchef ha övergripande ansvar för planering, produktionsstyrning och ekonomi i ett projekt – huvudsakligen kommersiella projekt. Du utvecklar och leder teamet på arbetsplatsen och tar helhetsansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Du kommer att upprätta och följa upp produktionstidplan och rullande tidplaner. Du kommer även ha ansvar för kvalitet och arbetsmiljö för projektet, samt ansvar för samordning av personalen. Det är du som har den dagliga kontakten med kund för att säkerställa att projektet levereras inom utsatt tid.

Lund, 2018-12-07


Informatör inom fackområdet Anläggning till Svensk Byggtjänst

Svensk Byggtjänst ägs av landets ledande branschorganisationer inom samhällsbyggnad och har sedan 1934 samlat in, strukturerat och sålt den kunska...

Göteborg, 2018-12-07


Projektledare inom Ventilation

I rollen som Projektledare hos VFB kommer du att driva installationsprojekt från planeringsstadiet till överlämnande. Du kommer ha det övergripande ansvaret för projektets tidplan, budget och resultat och kommer ha en tät kommunikation med kunder, medarbetare och leverantörer.

Malmö, 2018-12-07


Teknikansvarig Berg

Som Teknikansvarig Berg får du möjloghet att arbeta i en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö hos en attraktivarbetsgivare där det erbjuds stora möjligheter till såväl personlig som teknisk utveckling. Dessutom bidrar du till att skapa ett hållbart samhälle i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av sina visioner.

Stockholm, 2018-11-30


Informatör VVS

Svensk Byggtjänst ägs av landets ledande branschorganisationer inom samhällsbyggnad och har sedan 1934 samlat in, strukturerat och sålt den kunska...

Stockholm, 2018-11-29


Kalkylingenjör

Vår kund är en av de branchledande aktörerna inom rivning och ett företag i stark tillväxt. Nu söker företaget en Kalkylingenjör med erfarenhet från branschen.

Stockholm, 2018-11-28


Teknisk Säljare till Würth Elektronik Sweden AB

Säljbolaget Würth Elektronik Sweden AB är en mycket platt matrisorganisation som består av ca 20 personer. Företaget ansvarar för följande mark...

Göteborg, 2018-11-22


Projektutvecklare inom Bostadsutveckling

Sundprojekt söker nu en Projektutvecklare som kan se till att deras projekt blir verklighet. Du kommer att vara involverad i alla delar av projektet, från ax till limpa. Du kommer skapa förutsättningar för genomförande genom att bland annat arbeta fram bostadskoncept och arkitektonisk utformning, ta fram projektupplägg, sammanställa intäkter och utgifter, säkra markförvärv samt ta fram detaljplan.

Malmö, 2018-11-15


Forskningsingenjör inom kolfiberkompositer, Gestamp HardTech, Luleå

Till tjänsten som Forskningsingenjör inom kolfiberkompositer söker vi dig med kunskap inom kolfiberkompositer och som lockas att vara med och påverka den tekniska utvecklingen av produkter inom bilindustrin.

Luleå, 2018-11-14


Projektchef

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Projektchef, Entreprenadingenjör eller Projektledare, alternativt dig som är en erfaren och driven Platschef och vill utvecklas vidare. Som Projektchef hos Veidkke har du det fullständiga resultatansvaret för ett eller flera parallella projekt – huvudsakligen kommersiella projekt.

Malmö, 2018-11-12


Projektchef

Implenia har en stark ställning på den svenska infrastrukturmarknaden och fortsätter att växa. Nu förstärker Implenia sitt Stockholmskontor med en Projektchef.

Stockholm, 2018-11-02


Försäljningsingenjör till Lindinvent

Som försäljningsingenjör hos Lindinvent kommer du att ansvara för försäljning och kundrelationer i Stockholm inklusive Mälardalen och Uppsala. Du kommer att få samarbeta nära ett team av projektledare och servicetekniker. Lindinvent siktar på en expansion i de Baltiska länderna. Här kommer försäljningsingenjören vara med i den expansionen.

Stockholm, 2018-09-06


Uppdragsansvarig arkitekt inom stadsbyggnad

Som uppdragsansvarig arkitekt inom stadsbyggnad blir du en del av ett team engagerade arkitekter med en uttalad ambition och kompetens att arbeta tillsammans med helhetsmiljöer inom stadsbyggnad, landskap, hus och inre miljö.

Stockholm, 2018-09-02


Handläggande Arkitekt inom vård

I rollen som handläggande arkitekt får du möjlighet att arbeta i spännande vårdprojekt och blir en del av en grupp engagerade arkitekter med stort vårdkunnande på ett av Skandinaviens största företag inom arkitektur.

Stockholm, 2018-08-31


Gruppchef till ett av de större arkitektkontoren i Norden

I rollen som gruppchef kommer du att arbeta med att leda, utveckla och stötta dina medarbetare i kontorets bostads- och infragrupp samtidigt som du får möjlighet att arbeta i dina egna uppdrag. Du kommer även ingå i ledningsgruppen och får möjlighet att vara med och driva kontorets strategiska arbete framåt.

Stockholm, 2018-08-31


Arbetsledare till företag inom mark & anläggning

Om företagetFöretaget är ett ägarlett anläggningsföretag som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom mark och utemiljö. Man har tack vare at...

Stockholm, 2018-08-30


Byggprojektansvarig till Elite Hotels

Inom Elite Hotels finns 38 (snart 40) hotell och 40 pubar (Bishop Arms). Elite Hotels äger själva hälften av alla hotellfastigheterna. Företaget kommer framgent och de närmaste 3 åren att ha en hög investeringstakt vad gäller nya byggprojekt. Det kommer att handla om såväl nyproduktion, om- och tillbyggnader av befintliga fastigheter som mindre renoveringar av hotell och pubar. Idag finns ingen övergripande ansvarig för byggprojekt inom koncernen vilket är anledningen till att vi nu söker en byggprojektansvarig.

Stockholm, 2018-08-30


Förvaltare/Asset Manager till Catella Property Asset Management AB

Catella Property Asset Management, lanserade sin svenska verksamhet i samband med bildandet av Tre Kronor www.3krproperty.se. Catella Property Asset Management ansvarar för förvaltningen av Tre Kronors fastigheter. Catella Property Asset Management är en del av Catella inom affärsområdet Property Investment Management och finns idag i 11 länder i Europa. I den svenska verksamheten finns idag fyra medarbetare.

Stockholm, 2018-08-30


Entreprenadingenjör till Allegro Projekt/Oscar Properties

Allegro Projekt hade utvecklats i snabb takt och i och med Oscar Properties förvärv av företaget har verksamheten fått goda förutsättningar att ...

Stockholm, 2018-08-29


Kalkylchef inom mark och anläggning

ArbetsbeskrivningOm företaget
Företagets verksamhet startades 1994 med att grundaren köpte en mindre asfalteringsverksamhet och anställde fyra...

2018-08-28


Arbetschef till Allegro Projekt/Oscar Properties

Allegro Projekt hade utvecklats i snabb takt och i och med Oscar Properties förvärv av företaget har verksamheten fått mycket goda förutsättning...

Stockholm, 2018-08-28


Kalkylingenjör inom väg och anläggning

JOBBESKRIVNINGKort om företaget
Företaget bildades 2009 och är ett helägt bolag av svenska staten med säte i Solna. Företagets kärnverksamhe...

Luleå, 2018-08-27


Teknikområdesansvarig AMA Hus

På Svensk Byggtjänst får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Rollen som specialist inom husbyggnadsområdet hos AMA innebär ett både fritt och utvecklande arbete. Du arbetar tillsammans med totalt 14 kompetenta kollegor, utspridda över hela Sverige, i AMA-redaktionen.

Stockholm, 2018-08-08


Teknikområdesansvarig AMA Anläggning

På Svensk Byggtjänst får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Rollen som Specialist inom mark- och anläggningsområdet hos AMA innebär ett både fritt och utvecklande arbete där du arbetar tillsammans med totalt 14 kompetenta kollegor, utspridda över hela Sverige, i AMA-redaktionen.

Stockholm, 2018-08-03


VA-utredare

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet inom VA som vill vara med och spetsa vårt utredningsteam i Stockholm

Stockholm, 2018-07-12


Kalkylingenjör inom väg och anläggning

ArbetsbeskrivningOm företaget:
Bolaget är ett av Sveriges 10 största mark- och anläggningsföretag och finns med kontor i Uppsala och Enköping...

2018-04-24


Handläggare inom VVS

Fürst VVS- & Energiteknik Företaget är ett konsultbolag inom VVS- och energiteknik. Med sina 29 år i branschen har man skaffat sig gedigen kunskap inom både den teoretiska som den praktiska delen inom sina verksamhetsområden VVS-projektering, utredningar inom inomhusklimat och energi. Bolaget har handläggare, konstruktörer, OVK-besiktningsmän, certifierade injusterare och energiexperter och man erbjuder bland annat följande tjänster: – VVS-projektering inom VVS- samt styr- och övervakning – Projektledning av installationsuppdrag – Utredningar gällande värme, ventilation och inomhusklimat – Energianalyser och energideklarationer – Energikartläggningar och OVK-besiktningar – Driftoptimering

Stockholm, 2018-04-24


VVS Konstruktör

Fürst VVS- & Energiteknik Företaget är ett konsultbolag inom VVS- och energiteknik. Med sina 29 år i branschen har man skaffat sig gedigen kunskap inom både den teoretiska som den praktiska delen inom sina verksamhetsområden VVS-projektering, utredningar inom inomhusklimat och energi. Bolaget har handläggare, konstruktörer, OVK-besiktningsmän, certifierade injusterare och energiexperter och man erbjuder bland annat följande tjänster: – VVS-projektering inom VVS- samt styr- och övervakning – Projektledning av installationsuppdrag – Utredningar gällande värme, ventilation och inomhusklimat – Energianalyser och energideklarationer – Energikartläggningar och OVK-besiktningar – Driftoptimering

Stockholm, 2018-04-24


Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.