Projektledare, Betongelement

I rollen som Projektledare hos Sollebrunns Betongelement har du ett helhetsansvar för att driva projekt från planeringsstadiet till överlämnande. Du arbetar aktivt med att ta fram kalkyler och offerter, och sköter förhandlingar samt avtalshantering. Du kommer ha det övergripande ansvaret för projektets tidplan, budget och resultat samtidigt som du säkerställer att ställda mål uppnås och att resultat levereras enligt kundens förväntningar. I rollen ingår att etablera och utveckla affärsrelationer med företagets kunder och underentreprenörer.

Borås, 2019-01-21


Inköp-och Logistikansvarig till Technima Nordic AB

Technima är en företagsgrupp med flera enheter i Europa. Bolaget har under årens lopp blivit en ledande aktör på den europeiska marknaden för m...

Göteborg, 2019-01-18


Projektledare

Vi söker en driven projektledare som vill arbeta inom bygg, fastighet, installation, infrastruktur och samhällsbyggnad. Du kanske arbetar som Projektledare inom t ex industri, telecom eller liknande och vill pröva något nytt? Hos Erfator får du möjlighet att arbeta med spännande och utmanande projekt på ett beteendeorienterat företag där trivsel, trygghet och frihet står högt på agendan. Som Projektledare blir du en nyckelperson med helhetsansvar. Du kommer få möjlighet att driva olika typer av projekt från detaljplaner, program och projektering till produktion och färdigställande. Erfarenhet från byggbranschen är bra men inte ett krav då vi värderar din förmåga att leda projekt samt dina personliga egenskaper främst.

Stockholm, 2019-01-17


Uppdragsansvarig/projekteringsledare Infrastruktur

Vi söker dig med mångårig erfarenhet av BIM-samordning, uppdragsledning och/eller projekteringsledning som nu vill ta det ytterligare en nivå och utveckla sin karriär inom projektledning med stöd av VDC-principer (digital processplanering och styrning, integrerad parallell projektering och BIM). Som Uppdragsansvarig/Projekteringsledare kommer du vara en nyckelperson inom Sweco Civil och leda samt driva tekniskt avancerade uppdrag inom enheten Projektstyrning. Är du som person noggrann och driven samt har lätt för att ta dig an nya utmaningar? Ta då chansen att bli Swecos nästa medarbetare där strateger, BIM-samordnare, expertutvecklare, projekteringsledare och produktionsplanerare ingår.

Stockholm, 2019-01-16


Chef för avfall och miljölogistik

Roslagsvatten söker nu en chef för avfall och miljölogistik som vill leda och styra det dagliga arbetet, samt strategiska utvecklingen av insamling och behandling av kommunernas avfall, slam och återvinningscentraler.

Stockholm, 2019-01-15


Informatör med kunskap inom Anläggning sökes till Svensk Byggtjänst

Svensk Byggtjänst ägs av landets ledande branschorganisationer inom samhällsbyggnad och har sedan 1934 samlat in, strukturerat och sålt den kunska...

Göteborg, 2019-01-14


Teknisk Säljare

Würth Elektronik är en högpresterande organisation med högt tempo. Det är ett företag där individens insatser märks och också lyfts fram. Företaget har en smidig organisation med högt i tak där beslutsvägarna är korta. A-search rekryterar på uppdrag av Würth Elektronik en säljare till norra Sverige. Din uppgift blir att identifiera, utveckla och bearbeta nya kunder. Arbetet innefattar, strategisk planering, kundbokning och presentation av företagets produktportfölj.

Sundsvall, 2019-01-11


Platschef till Aarsleff Rörteknik

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga...

Göteborg, 2019-01-10


Site Manager till Empower

På Empower lägger vi grunden till ett smartare och mer hållbart samhälle. Vi är ett serviceföretag som bygger och underhåller el- och telekomn...

Sundsvall, 2019-01-10


Teknisk Säljare till Würth Elektronik Sweden AB

Säljbolaget Würth Elektronik Sweden AB är en mycket platt matrisorganisation som består av ca 20 personer. Företaget ansvarar för följande mark...

Göteborg, 2019-01-10


Platschef

I rollen som Platschef hos Veidekke kommer du tillsammans med projektchef ha övergripande ansvar för planering, produktionsstyrning och ekonomi i ett projekt – huvudsakligen kommersiella projekt. Du utvecklar och leder teamet på arbetsplatsen och tar helhetsansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Du kommer att upprätta och följa upp produktionstidplan och rullande tidplaner. Du kommer även ha ansvar för kvalitet och arbetsmiljö för projektet, samt ansvar för samordning av personalen. Det är du som har den dagliga kontakten med kund för att säkerställa att projektet levereras inom utsatt tid.

Lund, 2019-01-10


Projektledare inom Ventilation

I rollen som Projektledare hos VFB kommer du att driva installationsprojekt från planeringsstadiet till överlämnande. Du kommer ha det övergripande ansvaret för projektets tidplan, budget och resultat och kommer ha en tät kommunikation med kunder, medarbetare och leverantörer.

Malmö, 2019-01-10


Projektchef

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Projektchef, Entreprenadingenjör eller Projektledare, alternativt dig som är en erfaren och driven Platschef och vill utvecklas vidare. Som Projektchef hos Veidkke har du det fullständiga resultatansvaret för ett eller flera parallella projekt – huvudsakligen kommersiella projekt.

Malmö, 2019-01-10


Arbetsledare inom Bygg

Som Arbetsledare leder och ansvarar du för produktionen inom olika områden i ett projekt. Du planerar, samordnar och fördelar arbetet och ser till så att det utförs enligt ritningar och övriga handlingar samtidigt som du bevakar att maskiner och material finns på plats.

Helsingborg, 2019-01-10


Finance Manager

The Würth Elektronik group of companies, has more than 8 000 employees worldwide and generated global sales of € 926 million in 2017. Würth Elektronik Sweden AB, based ni Enköping, is responsible for the Scandinavian markets: Sweden, Denmark and Norway and are now looking for a new Finance Manager.

Enköping, 2019-01-10


Support Engineer

Teledyne Signal Processing Devices Sweden AB (TSPD) is a Swedish supplier of advanced subsystems and technology to international equipment manufacture...

Linköping, 2019-01-09


Head of Energy Sales

E.ON is Sweden's second largest energy company with headquarters in Malmö and is a wholly owned subsidiary in the E.ON AG Group. They provide busines...

Malmö, 2019-01-08


VA-utredare

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet inom VA som vill vara med och spetsa vårt utredningsteam i Stockholm

Stockholm, 2019-01-07


Förvaltare/Asset Manager till Catella Property Asset Management AB

Catella Property Asset Management, lanserade sin svenska verksamhet i samband med bildandet av Tre Kronor www.3krproperty.se. Catella Property Asset Management ansvarar för förvaltningen av Tre Kronors fastigheter. Catella Property Asset Management är en del av Catella inom affärsområdet Property Investment Management och finns idag i 11 länder i Europa. I den svenska verksamheten finns idag fem medarbetare.

Stockholm, 2019-01-07


Senior Sales Manager Scandinavia

DEPsys is a leading Swiss technology company establishing thought leadership in the energy market. Founded in 2012 and located in Puidoux (Switzerland...

Stockholm, 2019-01-06


Regionansvarig säljare

Vi erbjuder en mycket spännande och utmanande tjänst med stor frihet och unika möjligheter att bygga något långsiktigt. Dina insatser riktar sig till största del mot elentreprenörer men även elgrossister, el-ingenjörs/ och arkitektföretag där du har ett övergripande ansvar för dina affärer och driver säljprocessen inom ditt distrikt. Du arbetar kontinuerligt med att analysera marknaden samtidigt som du bygger starka relationer med framför allt nya kunder. Detta görs med tydliga och utmanande mål som går i linje med företagets övergripande strategi, affärsmål och marknadsplan.

2018-12-27


Säljande Produktionsledare

Vi söker nu en Säljande Produktionsledare till Beijer Eldfast i Hallstahammar som kan arbeta brett inom verksamheten med både försäljning, produktion och projektledning.

Västerås, 2018-12-21


Roslagsvatten söker vd

Vårt uppdrag är att skapa en sund samhällsutveckling med fokus på hållbara lösningar. Roslagsvatten ägs av sju kommuner. Idag distribuerar vi dricksvatten och renar avloppsvatten i fem kommuner i Stockholmsområdet - Knivsta, Vallentuna, Österåker, Vaxholm och Ekerö. I Österåker och Vaxholm ansvarar vi även för insamling av hushållsavfall och driver återvinningscentraler. Vi sköter debitering, kundtjänst och vattenavläsning i Danderyd och Täby. På Roslagsvatten har vi bred teknisk kompetens inom vårt område och strävar efter att fortsätta ligga i framkant inom den VA-och avfallstekniska utvecklingen. Idag är vi cirka 120 medarbetare med huvudkontor i Åkersberga. Vi söker nu en vd med förmågan att ställa höga krav och samtidigt inkludera, engagera och skapa god laganda. Du är beslutsam och tydlig i ledarrollen och har mod att fatta beslut och genomföra förändringar.

2018-12-21


Säljare

Vesivek koncernen är nordens största takrenoveringsföretag och renoverar över 5 000 villatak per år. Sedan starten för 25 år sedan har företag...

Enköping, 2018-12-21


Forskningsingenjör inom kolfiberkompositer, Gestamp HardTech, Luleå

Till tjänsten som Forskningsingenjör inom kolfiberkompositer söker vi dig med kunskap inom kolfiberkompositer och som lockas att vara med och påverka den tekniska utvecklingen av produkter inom bilindustrin.

Luleå, 2018-11-14


Projektchef

Implenia har en stark ställning på den svenska infrastrukturmarknaden och fortsätter att växa. Nu förstärker Implenia sitt Stockholmskontor med en Projektchef.

Stockholm, 2018-11-02


Uppdragsansvarig arkitekt inom stadsbyggnad

Som uppdragsansvarig arkitekt inom stadsbyggnad blir du en del av ett team engagerade arkitekter med en uttalad ambition och kompetens att arbeta tillsammans med helhetsmiljöer inom stadsbyggnad, landskap, hus och inre miljö.

Stockholm, 2018-09-02


Gruppchef till ett av de större arkitektkontoren i Norden

I rollen som gruppchef kommer du att arbeta med att leda, utveckla och stötta dina medarbetare i kontorets bostads- och infragrupp samtidigt som du får möjlighet att arbeta i dina egna uppdrag. Du kommer även ingå i ledningsgruppen och får möjlighet att vara med och driva kontorets strategiska arbete framåt.

Stockholm, 2018-08-31


Arbetsledare till företag inom mark & anläggning

Om företagetFöretaget är ett ägarlett anläggningsföretag som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom mark och utemiljö. Man har tack vare at...

Stockholm, 2018-08-30


Entreprenadingenjör till Allegro Projekt/Oscar Properties

Allegro Projekt hade utvecklats i snabb takt och i och med Oscar Properties förvärv av företaget har verksamheten fått goda förutsättningar att ...

Stockholm, 2018-08-29


Kalkylchef inom mark och anläggning

ArbetsbeskrivningOm företaget
Företagets verksamhet startades 1994 med att grundaren köpte en mindre asfalteringsverksamhet och anställde fyra...

2018-08-28


Kalkylingenjör inom väg och anläggning

JOBBESKRIVNINGKort om företaget
Företaget bildades 2009 och är ett helägt bolag av svenska staten med säte i Solna. Företagets kärnverksamhe...

Luleå, 2018-08-27


Teknikområdesansvarig AMA Hus

På Svensk Byggtjänst får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Rollen som specialist inom husbyggnadsområdet hos AMA innebär ett både fritt och utvecklande arbete. Du arbetar tillsammans med totalt 14 kompetenta kollegor, utspridda över hela Sverige, i AMA-redaktionen.

Stockholm, 2018-08-08


Teknikområdesansvarig AMA Anläggning

På Svensk Byggtjänst får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Rollen som Specialist inom mark- och anläggningsområdet hos AMA innebär ett både fritt och utvecklande arbete där du arbetar tillsammans med totalt 14 kompetenta kollegor, utspridda över hela Sverige, i AMA-redaktionen.

Stockholm, 2018-08-03


Kalkylingenjör inom väg och anläggning

ArbetsbeskrivningOm företaget:
Bolaget är ett av Sveriges 10 största mark- och anläggningsföretag och finns med kontor i Uppsala och Enköping...

2018-04-24


Handläggare inom VVS

Fürst VVS- & Energiteknik Företaget är ett konsultbolag inom VVS- och energiteknik. Med sina 29 år i branschen har man skaffat sig gedigen kunskap inom både den teoretiska som den praktiska delen inom sina verksamhetsområden VVS-projektering, utredningar inom inomhusklimat och energi. Bolaget har handläggare, konstruktörer, OVK-besiktningsmän, certifierade injusterare och energiexperter och man erbjuder bland annat följande tjänster: – VVS-projektering inom VVS- samt styr- och övervakning – Projektledning av installationsuppdrag – Utredningar gällande värme, ventilation och inomhusklimat – Energianalyser och energideklarationer – Energikartläggningar och OVK-besiktningar – Driftoptimering

Stockholm, 2018-04-24


VVS Konstruktör

Fürst VVS- & Energiteknik Företaget är ett konsultbolag inom VVS- och energiteknik. Med sina 29 år i branschen har man skaffat sig gedigen kunskap inom både den teoretiska som den praktiska delen inom sina verksamhetsområden VVS-projektering, utredningar inom inomhusklimat och energi. Bolaget har handläggare, konstruktörer, OVK-besiktningsmän, certifierade injusterare och energiexperter och man erbjuder bland annat följande tjänster: – VVS-projektering inom VVS- samt styr- och övervakning – Projektledning av installationsuppdrag – Utredningar gällande värme, ventilation och inomhusklimat – Energianalyser och energideklarationer – Energikartläggningar och OVK-besiktningar – Driftoptimering

Stockholm, 2018-04-24


Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.