Som informatör på Svensk Byggtjänst erbjuds du en stimulerande tjänst, i en spännande och kunskapsintensiv miljö. Du får kontinuerligt två veckors kompetensutveckling per kvartal och ligger alltid i framkant av kunskapsflödet och om utvecklingen i branschen och i synnerhet ditt specialistområde.

I rollen som informatör bygger du tillsammans med dina kollegor, i team, kunskap inom ert fackområde som i det här fallet är VVS. Du tilldelas ett antal kunder som du ansvarar för och regelbundet besöker för att informera om viktiga regeländringar och vad som är på gång inom branschen samt ditt fackområde.

Du hjälper dina kunder att förstå konsekvenserna av nya lagar, förordningar, regler och ny teknik, ger kunderna tryggheten av att vara informerade om regel- och teknikförändringar och själv blir du väl mottagen och uppskattad av kunden. Du får utbildning inför kommande kvartals kundmöten och du kommer även själv att ha möjligheten att utbilda dina kollegor samt vara delaktig i att analysera och producera nytt utbildningsmaterial.

Utbildning och arbetslivserfarenhet

Du har akademisk utbildning och för att lyckas i rollen som informatör krävs att du har flerårig erfarenhet inom VVS-området. Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du driven, proaktiv och tar initiativ. Du är strukturerad, noggrann och nyfiken. Vi söker dig som har förmåga att analysera material, sammanställa det och förmedla detta vidare på ett informativt sätt i tal och skrift. Du är kommunikativ, lyhörd, ”serviceminded” och har lätt för att skapa relationer. Du är trygg med att arbeta självständigt, samtidigt har du en väl utvecklad social förmåga och samverkar gärna med andra.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Svensk Byggtjänst med A-Search. För frågor kontakta Helen Hafström, 0730 350 221 eller helen.hafstrom@asearch.se. Välkommen med din ansökan redan idag.

Kontakt
Helen Hafström

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.