Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som inspirerar människors arbetsdag. Kungsleden skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner. En stor del av fastigheterna ligger samlade i attraktivt belägna kluster där man även är med och påverkar hela områdets utveckling. Målet är att leverera attraktiv totalavkastning på sina fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap.

Kungsleden är ett växande bolag med ett företagsklimat som genomsyras av en transparent och öppen kultur där det alltid är snabbt till beslut. Allt man gör tar avstamp i värderingar: Omtanke, Glädje och Professionalism. Inom bolaget arbetar 128 personer. Kungsleden välkomnar mångfald oavsett kulturell bakgrund, sexuell läggning, funktionsvariation, religion eller ålder. På Kungsleden är man jämställda på alla nivåer i bolaget och mångfalden bidrar på ett positivt sätt till Kungsledens utveckling.

Projektledare i Västerås

Vi söker nu två projektledare till Kungsleden i Västerås. En av dessa kommer att ansvara för projekt inom marknadsområde City och en för projekt inom marknadsområde Finnslätten. De båda projektledarna kommer att rapportera till respektive marknadsområdeschef och vara en del av Västeråskontoret där man idag är 13 personer som arbetar inom förvaltning. Projektledarna kommer även att ha en nära koppling till projektledarkollegorna på andra orter och till chef projekt, som är placerad i Stockholm.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Som projektledare inom förvaltningsorganisationen driver du lokalanpassnings- och underhållsprojekt med hyresgästen och fastigheten i fokus. Du har byggherrerollen under projektet och ser till att miljö-, arbetsmiljö- och övriga myndighetskrav hanteras på rätt sätt. Det blir din uppgift att samordna samtliga projekt i förvaltningsområdet (exkl fastighetsutvecklingsprojekt), från upphandling, projektering till genomförd slutbesiktning och att agera representant för bolaget. Du förväntas utveckla nätverk gentemot kunder, konsulter, entreprenörer och den lokala marknaden i form av kommuner och näringsliv och du ser till att arbetet sker i enlighet med uppsatta mål och riktlinjer samt företagets värdegrund, övergripande vision, affärsidé, processer och policies.

Erfarenhet och kunskap

Relevant högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning mot bygg alternativt fastigheter.

Erfarenhet av projektledning från fastighets- alternativt bygg/arkitektbranschen t ex i roller inom fastighetsförvaltning, bygg- och projektledning eller i utvecklingsprojekt.

Erfarenhet av ekonomi-/budgetansvar.

Erfarenhet av att driva större/komplicerade projekt är meriterande

Körkort

Personliga egenskaper

God samarbetsförmåga. Har förmågan att skapa goda dialoger och relationer, såväl internt inom bolaget som med kunder, leverantörer, entreprenörer, näringsliv och kommuner.

Är lyhörd, långsiktig och har ett stort mått av affärsmässighet

Är nyfiken och visar engagemang för sitt arbete

Ansökan  

Välkommen med din ansökan redan idag! Vi kommer att behandla ansökningarna löpande.

Kontakt
Helen Hafström

Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.