Entreprenadingenjör med inriktning kalkyl och produktion

Markona är ett av Sveriges 10 största mark- och anläggningsföretag med kontor i Uppsala och Enköping. Vi är ett familjeägt företag som idag om...

2019-06-17


Platschef till Aarsleff Rörteknik

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga...

Stockholm, 2019-06-13


Produktionschef till Implenia

Implenia Sverige AB har mer än 250 anställda och har många års erfarenhet och kompetens inom utmanande infrastrukturprojekt. Företaget tillhandah...

Stockholm, 2019-06-13


Affärsutvecklare Sickla

Vill du jobba med att utveckla framtidens arbetsplatser och kontor med huvudfokus Sickla? Fram till 2030 kommer kontorsytor och arbetsplatser att fördubblas och området kommer att utvecklas till en ny nivå med fler bostäder, service, kultur, restauranger, vård och lärande.

Stockholm, 2019-06-07


Fastighetsförvaltare

Är du en kommunikativ person som vill göra skillnad för kunden genom beslutsunderlag och vägledning? Har du erfarenhet från förvaltning och trivs i en resultatorienterad roll? SBC söker just nu fastighetsförvaltare till sitt kontor vid Medborgarplatsen i Stockholm.

Stockholm, 2019-06-05


Teamledare & Handläggande Arkitekt & Affärsutvecklare

BBH Arkitektur & Teknik är sedan 1940-talet ett av Sveriges mest erfarna och meriterade arkitektkontor för planering och genomförande av serviceanl...

Stockholm, 2019-06-05


Arbetsledare

Som Arbetsledare leder och ansvarar du för produktionen inom olika områden i ett projekt. Du planerar, samordnar och fördelar arbetet och ser till så att det utförs enligt ritningar och övriga handlingar samtidigt som du bevakar att maskiner och material finns på plats. Du ansvarar också för att målstyra produktionen mot tidplan, budget och kvalitets-, miljö- & arbetsmiljökrav. Du har det övergripande ansvaret för rullande planering samt ändring- och tilläggsarbeten för givna ansvarsområden.

Lund, 2019-06-03


Affärsutvecklare

Som affärsutvecklare på OBOS söker du aktivt mark till koncernens bostadsutvecklingsprojekt (främst bostadsrätter) och kommersiella projekt (främst byggrätter för förskolor, äldreboende och LSS-bostäder samt hyresrätter) och ansvarar för att projekt skapas och genomförs, normalt till färdig detaljplan.

Stockholm, 2019-05-31


Kalkylchef

Som Kalkylchef hos Veidekke kommer du att ha det övergripande ansvaret för kalkyleringsteamet och aktivt arbeta med att leda och utveckla teamet samt dess arbetsmetoder. Tillsammans med kalkylteamet utgör du en viktig roll i tidiga skeden av projekten och under hela kalkylprocessen.

Lund, 2019-05-29


Entreprenadingenjör

I rollen som Entreprenadingenjör arbetar du nära produktionen och är delvis med på byggena där du biträder Platschefer och Projektchefer och är ett stöd till projektet avseende tidsplanering, ekonomi och inköp. Du fungerar också som en stödfunktion inom Arbetschefsgruppen avseende anbudsarbete, miljöfrågor, inköp, produktions-förberedelser samt i att avsluta projekt.

Lund, 2019-05-29


Installationsansvarig

Som Installationsansvarig hos Veidekke kommer du att samordna, leda och ansvara för flera installationsprojekt. I det dagliga arbetet medverkar du från projektering till färdigt projekt avseende installationer under programskedet för Veidekkes kommersiella projekt.

Lund, 2019-05-29


Automationsingenjör

Företaget grundades av familjen Bodycote i början av 1900-talet, och har sedan dess utvecklats genom strukturell tillväxt och en serie strategiska ...

2019-05-28


Inköpschef

Inköpschefens ansvar är att strategiskt utveckla inköpsarbetet inom Atrium Ljungbergs stora projektportfölj. Inköpschefen kommer att vara ett stöd för hela projektorganisationen genom att samordna inköp med syftet att skapa synergier, minska kostnader och skapa bättre struktur och kvalitet i inköpsarbetet. Inköpschefen ska även verka för att möta Atrium Ljungbergs krav inom hållbarhet och affärsetik.

Stockholm, 2019-05-27


Fastighetsutvecklare

Tjänsten Fastighetsutveckling kommer att bli en del av P&DS och vi söker en person som ska vara ansvarig för att utveckla tjänsten och ta de första stegen för att introducera tjänsten på den svenska marknaden.

Stockholm, 2019-05-21


Teknisk Förvaltare

Det går bra för Atrium Ljungberg, företaget växer och vi söker nu dig som vill jobba med teknisk förvaltning av fastigheter i Sickla. Inom området Sickla Väst är fastighetsbeståndet blandat och här finns kontor med stora kunder som t ex Atlas Copco, Intrum och Domstolsverket. Här finns även skolor, handel och bostäder samt pågående projekt som t ex Sickla Front. Området är i ständig förändring och här planeras även stationshus för tunnelbanan. Vill du vara med på denna resa? Skicka in din ansökan redan idag!

Stockholm, 2019-05-21


Teknisk Chef

Det går bra för Atrium Ljungberg, företaget växer och vi söker nu dig som vill ta ansvar för bolagets tekniska drift ur ett strategiskt och bolagsövergripande perspektiv för att säkerställa en lönsam, långsiktig och hållbar teknisk förvaltning av bolagets samtliga fastigheter. Teknisk chef är en ny tjänst som är direkt underställd affärsområdeschef fastigheter och du kommer att ha personalansvar för 1-2 personer.

Stockholm, 2019-05-21


Fastighetsförvaltare

A-Search söker nu för kunds räkning en Fastighetsförvaltare till ett ledande bostadbolag.I rollen som fastighetsförvaltare har man både teknisk...

Stockholm, 2019-05-21


Platschef

Heving & Hägglund har sina rötter i Stockholm och grundades 1998. Det är ett av de större byggföretagen i Stockholmsregionen och arbetar med att ...

Stockholm, 2019-04-29


Fuktsakkunnig

Polygon|AK Konsult är en del av Polygonkoncernen med totalt ca 4 000 medarbetare fördelat på 14 länder. I Sverige är vi marknadsledande inom fukt...

Stockholm, 2019-04-16


Vår historia

A-Search är en sammanslagning av Human Search HS AB och A-Search AB.

Läs mer

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

Visa alla kontor


Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.